Društvo

VAŽNO OBAVEŠTENJE! Akcija „ŠKLJOC ZA EMU“

škljoc za emu - ema mitrović
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U cilju prikupljanja humanitarne pomoći za našu sugrađanku Emu Mitrović obolelu od Multiple skleroze, pokrenuta je  inicijativa putem društvene mreže Facebook pod nazivom „ŠKLJOC ZA EMU“ u kojoj  organizatori (Vlada Maraj i Kristina Jevtić) pozivaju sugrađane da dođu na Gradski trg (Skver) i besplatno dobiju profi fotkanje – tačnije da prilogom od najmanje 100 dinara prikupe što je moguće veću pomoć za Emino lečenje.

Dobili smo dosta poruka sa pitanjima u vezi te inicijative i zato želimo da obavestimo javnost da je navedena akcija sledećeg vikenda, u nedelju 22. maja kao što je organizator i napisao na facebook event-u.

Dakle, sledeći vikend, NEDELJA 22. MAJ u 14 h.

Portal Zaječar Online poziva sve ljude dobre volje da tog dana izađemo u što većem broju i pomognemo Emi Mitrović koja nažalost tog dana neće biti sa nama jer će biti u Nišu na terapijama ali se unapred na svom FB profilu zahvalila svima koji će doći.

ema mitrović

[box type=“info“ align=““ class=““ width=““]Više informacija o našoj sugrađanki kojoj je potrebna pomoć i kako da se uključite možete pročitati ovde: APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA! NAŠOJ SUGRAĐANKI HITNO JE POTREBNA POMOĆ![/box]

škljoc za emu - ema mitrović

Dodaj komentar