fbpx
Društvo

Usvojena odluka o osnivanju Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede grada Zaječara, ali i …

Na 4. sednici Skupštine grada Zaječara odbornici su većinom glasova usvojili Odluku o osnivanju Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede grada Zaječara koji će između ostalog imati zadatak da podstiče razvoj poljoprivrede ali i razmatra predloge i donosi odluke o dodeli sredstava po raspisanim konkursima.

Radi uključivanje većeg broja zainteresovanih struktura kao i stručnjaka iz ove oblasti, broj članova komisije će biti povećan i umesto dosadašnjih 5 komisija će brojati sedam članova plus predsednika fonda.

Odbornici su usvoili ki izveštaj o radu JKSP “Zaječar” za 2016 godinu, kao i izveštaj o radu JKP “Vodovod” za Vodovod za proteklu i data je saglasnost na izmene programa poslovanja JKP “Vododvod” za tekuću godinu.

Odbornici su većinom glasova usvojili Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj Istoriskog arhiva Timočka krajina za 2016. godinu i na Plan i programa rada Arhiva za 2017. godinu,

Odbornici su danas usvojili i Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“ i usvojili rešenje o davanju saglasnost na Program rada i Finansijski plan ove ustanove za 2017.godinu.

Na današnjem zasedanju usvojen je Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj Ustanove Centar za kulturu i turizam “Cekit“ u Zaječaru za 2016. godinu.

Odbornici su danas usvojili i izveštaje o radu i finansijske planove Zdravstvene ustanove Apoteka „Zaječar“ i dali saglasnost na Plan rada ove ustanove za tekuću godinu.

A odbornici su usvojili većinom glasova i Finansijski izveštaj predškolske ustanove “Đulići” za prošlu godinu.

Dodaj komentar