fbpx
Društvo

Usvojen dopunski budžet!

skupština
foto: radiomagnum.rs

Odbornici juče usvojili IV dopunski budžet.

Zaječarski odbornici na jučerašnjoj sednici Skupštine grada usvojili su četvrti dopunski budžet grada Zaječara za 2015. godinu, kojim se ukupna sredstva umanjuju za 236 miliona dinara.
Grad se neće, kako je bilo planirano, kreditno zadužiti kako bi svi raniji krediti bili refinansirani, već je predloženo da budu uzeta dva kredita, kratkoročni od 40 miliona dinara i dugoročni od 96 miliona dinara, sa grejs periodom od godinu dana i rokom otplate od šest godina.

Odbornici su juče prihvatili ostavku Biljane Popović na funkciju likvidacionog upravnika JP “Objedinjena naplata”-u likvidaciji. Za likvidacionog upravnika ovog preduzeća imenovana je Milena Popović, ekonomista u oblasti poslovne informatike.

Na jučerašnjoj sednici data je i saglasnost na drugi Rebalans plana i programa poslovanja JKSP “Zaječar” i usvojen je Program kontrole stanja životne sredine na teritoriji Zaječara za 2016. godinu.
Takodje, odbornici su juče odlučivali i o razrešenju i imenovanju novih članova pojedinih školskih odbora na području Zaječara.

Izvor: radiomagnum.rs

Dodaj komentar