fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Društvo

UDRUŽENJE “ZA ČESME”: NA IZBORIMA ZA ILI PROTIV “NJIH” ?!

PREDIZBORNI MARKETING

Predstavnici udruženja “ZA ČESME” popularni “česmari” , predstavljajući se kao nezavisna grupa građana, dugo su poricali da će prerasti u političku grupaciju.

U telefonskom razgovoru Boban Pogačić, predsednik udruženja “Za česme”  za “Zaječar online” nije porekao da će se udruženje priklonili nekoj političkoj stranci, ali nije istakao i kojoj. Kako je naglasio, mediji ali i građani u narednih par dana biće detaljno obavešteni o svim pregovorima i postignutim dogovorima, koji se za sada vode iza zatvorenih vrata.

Ekipa portala “Zaječar online” pokušala je da i od Dušana Vojvodića, člana udruženja popularnih česmara sazna da li će se možda njegovo ime naći na nekoj od listi za odbornike na predstojećim lokalnim izborima, što je on demantovao izjavom da kao novinar ostaje nepristrasan i nema pretenzija da se prikloni bilo kojoj političkoj grupaciji.

Da podsetimo, po pisanjima Za medije,  posle protestnog skupa koji je održan u decembru 2016. iz Udruženja “Za česme” zatražili su smenu gradonačelnika Velimira Ognjenovića..pa ostaje da se vidi da li će zaista ostati dosledni svojim idealima, ili će se, ne daj Bože, pisanje portala “Zaječar online” još iz aprila 2015. ispostaviti kao tačno!

 

Dodaj komentar