Društvo

Udruženje „RIME“ raspisuje konkurs – za potrebe rada sa mladima sa intelektualnim teškočama

Udruženje građana „RIME“ Zaječar, pokreće inovativnu uslugu u zajednici – Radno okupacioni centar za mlade sa intelektualnim teškočama „Kuća od papira“.

Usluga je osmišljena kao četvorosatna ponuda struktuiranog provođenja vremena za mlade sa intelektualnim teškoćama, kroz proces izrade papira reciklažom utrošenih kutija cigareta, zabavnog i rekreativnog dela sa korektivnim vežbama opšte kondicije.

„Kako bismo razvili tim za uslugu raspisujemo konkurse za radnu praksu od 30 dana sa mogušćnošću radnog angažovanja po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima ili Ugovororom o delu“, poručuju iz ovog udruženja.

Svi kandidati proćiće adekvatnu obuku. Za odabrane kandidate nakon obuke biće obezbeđena volonterska nagrada.

Uz pomoć Udruženja „Naša kuča“ iz Beograda i Japan Tobacco International uspostavili smo kompletnu liniju za izradu papira. Detalje možete videti na sajtu rime.org.rs.

Konkurs će biti namenjen za pozicije:

Saradnika –radnog trenera/trenerkinje: Potrebne kvalifikacije i veštine: VII stepen stručne spreme iz oblasti društveno humanističkih nauka, poželjno iskustvo ili afinitet za rad sa osobama sa intelektualnim teškoćama.

Saradnika u proizvodnji: IV stepen stručne spreme, mašinske, bravarske i srodnih odblasti.

Saradnika/ce za angažman u razvijanju usluge: VII, ili VI stepen stručne spreme, poželjno znanje engleskog jezika i iskustvo ili motivacija za rad u civilnom sektoru.

Za konkurs je potrebno poslati CV sa motivacionim pismom na rime.zajecar@gmail.com, sa naznakom pozicije za koju se prijavljuje, najkasnije do 1. marta 2024.godine.

Dodaj komentar