fbpx
Društvo

U Zaječaru toplo i prijatno vreme, do 31 stepen

FOTO: zajecaronline.com

Republički hidrometeorološki zavod Srbije saopštio je da će u celoj zemlji biti sunčano i toplo.

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, sa kratkotrajnom jutarnjom maglom po kotlinama i duž rečnih tokova. Vetar će biti slab, promenljivog pravca, jutarnja temperatura od 10 do 15, najviša dnevna od 28 stepeni do 31 stepen.

U Zaječaru sunčano, toplo i prijatno vreme. Vetar slab, severozapadni. Najniža temperatura oko 14 stepeni, a najviša dnevna temperatura oko 31 stepen.

weather.com

Narednih sedam dana u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo, sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 28 do 30 stepeni.

Biometeorološka prognoza za sredu 9. septembar 2020.

Očekuje se povolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih. Izvesne tegobe su moguće kod kardiovaskularnih bolesnika. Neophodno je adekvatno odevanje u skladu sa dnevnim hodom temperature vazduha. Mogući su glavobolјa i pospanost.

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, povoljni uslovi za vožnju

Nakon svežijeg jutra i moguće kratkotrajne magle na putevima duž kotlina i rečnih tokova vozače će tokom dana pratiti pretežno sunčano vreme i povoljni uslovi za vožnju.

Saobraćaj je umerenog intenziteta i na naplatnim stanicama se prolazi bez zadržavanja vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima, dok kamioni na izlazu iz zemlje na Batrovcima i Kelebiji čekaju četiri sata, na Horgošu tri sata, na prelazima Šid i Bačka Palanka sat vremena.

Dodaj komentar