fbpx

U Zaječaru se gradi nova benzinska pumpa

Preporuka:

Gimnazijalke osvojile prvo mesto na takmičenju iz nemačkog jezika

Učenice Gimnazije u Zaječaru, Spasenija Nikolić i Nađa Stevanović ostvarile su zapažen rezultat na takmičenju iz nemačkog jezika, osvojivši...

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 20. januar 2020. godine

Sunce ulazi u Vodoliju na početku nove sedmice kada dolazi do jedne vrste buđenja, a nakon boravka Sunca u...

Novi drvored u ulici Pavla Ilića: Nastavak rekonstrukcije najavljen za nedelju dana

Deo ulice Pavla Ilića Veljka u Zaječaru, od Ivana Milutinovića do Crnogorske, kompletno je rekonstruisan, a počeli su radovi...
- Reklama -  

Na kružnom toku u blizini zaječarskog Doma zdravlja do sredine 2021. godine biće izgrađena nova benzinska stanica sa svim pratećim sadržajima. Tako će „NIS“-ova pumpa preko puta naselja Avnoj biti uklonjena, a prema najavama gradonačelnika Zaječara Boška Ničića pomenuti prostor biće adekvatno uređen zajedno sa okolnim ulicama koje su u jako lošem stanju.

FOTO: Zaječar online

Na prostoru od oko 4.200 kvadratnih metara, kod kružnog toka, gde se odvaja put ka Vrškoj Čuki i Knjaževcu, biće izgrađena nova benzinska stanica, sa novim pratećim sadržajima.

FOTO: zajecar.info

Pregovori između grada Zaječara i Naftne industrije Srbije koji traju više od godinu dana, dobili su svoj epilog potpisivanjem sporazuma  o razmeni nepokretnosti između Grada Zaječara i kompanije „NIS“ iz Novog Sada.

Prema rečima gradonačelnika Ničića vrednost investije je oko 1.200.000 evra a radovi bi zbog težine posla, trebalo da budu završeni sredinom 2021. godine.

FOTO: Zaječar online

„Nova benzinska stanica će oplemeniti prostor kod kružnog toka, a benzinska pumpa koja se nalazi preko puta naselja „Avnoj“ biće izmeštena.

Naši urbanisti će u narednom periodu osmisliti novi izgled za taj prostor, kako bi deo grada kod naselja „Avnoj“ dobio drugačiji izgled, jer će i ulice oko pumpe nakon njenog uklanjanja biti sređene“, kazao je Ničić.

On je najavio da će na novoizgrađenoj pumpi kod kružnog toka biti izgrađen i parking prostor, prodavnica koja će raditi 24 časa, kao i kafić koji će biti otvoren non-stop.

Kako pomenuto mesto ne bi postalo mesto okupljanja tokom noći (poput „OMV“ pumpe u naselju Kotlujevac) Skupština grada će verovatno doneti Odluku da se od ponoći do ranih jutarnjih sati ne toče alkoholna pića, najavio je Ničić.

 

 

- Reklama -

2 KOMENTARA

  1. ne mogu da verujem sta ludim dolazi vise na pamet!!! FABRIKE BOŠKO..FABRIKE NAMA TREBAJU a ne prodavnice!!!a ovo je opet jedna velika LAŽ!!kao i sve ostalo..najnovije- gde ti je LIDL BOŠKO!!!! objasni nam ovo „razmena dobara“ – ko?kako?sa kim?čime?..i ti se dičič prodavnicama. pa Zaječar nem NOVACA!sve si pokrao..oterao ljude BOŠKO NIČIĆU!!!od 50 hiljada jedva da ima 18 hiljada ljudi BOŠKO NIČIĆU! sve si oterao i rasterao!a i nesto mislim da cu ja iz kotlujevca da dodjem da kupim u tu prodavnicu! SRAM TE BILO GRADSKA UPRAVO!

  2. da nije razmena dobara on njima zemljište oni njemu neku crkavicu..kao i za baošiće. ili za kamp.ili za kapitol.a za lidl ga je ispusio..bas razmena.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

U Timočkoj Krajini u planu izgradnja oko 100 mini-hidroelektrana

Na teritoriji Srbije prema podacima sa sajta elektrosrbija.rs planirana je izgradnja preko 850 mini-hidroelektrana (MHE). Oko 100-ak mini-hidroelektrana u planu je da bude izgrađeno...

Zaječarska biblioteka i ove godine organizuje „Čitalačku povelju“

Na dečijem odeljenju Matične biblioteke „Svetozar Marković” i ove godine biće organizovana „Čitalačka povelja 7 sa značkom“  od 3. februara do 22. maja 2020....

Organizovane pljačke pošti u zaječarskim i negotinskim selima

Poslednjih nekoliko meseci policija Timočke krajine traga za dobro organizovanom grupom lopova koja preko noći pljačka male seoske pošte na teritoriji Zaječara i Negotina....
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: