Društvo

U Zaječaru promenljivo oblačno sa kišom

FOTO: zajecaronline.com
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da se u Srbiji tokom dana očekuje smena sunca i kiše.

U Srbiji promenljivo oblačno i toplo. Tokom dana, u pojedinim krajevima uz promenljivu oblačnost s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu povremeno jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 15 do 22 stepena, najviša dnevna od 31 stepen do 34 stepena.

U Zaječaru promenljivo oblačno sa kišom i grmljavinom. Vetar umeren, istočni. Jutarnja temperatura oko 17 stepeni, najviša dnevna oko 34 stepena.

weather.com

Prestanak padavina se očekuje tokom popodnevnih i večernjih sati. Početkom sledeće sedmice i dalje sunčano i toplo, uz promenljivu oblačnost, ponegde s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Temperatura će se kretati od 31 stepen do 35 stepeni.

Biometeorološka prognoza za nedelju 25. avgust 2019.

Nastavlјa se period sa nepovolјnim uticajem biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Naročit oprez se savetuje osobama sa bronhijalnom astmom i srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu glavobolјe, razdražlјivosti i poremećaja sna. Povećana pažnja u saobraćaju je preporuka svim učesnicima.

Dodaj komentar