fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo Izdvajamo

U Zaječaru počelo kažnjavanje zbog kršenja mera

Na osnovu izveštaja dežurnih službi komunalne milicije i inspekcije danas su zatečena dva privredna subjekta koja su u Zaječaru kršila mere propisane od strane Kriznog štaba RS i Štaba za vanredne situacije grada Zaječara.

“Privrednom društvu, zatečenom u kršenju mere zabrane rada u vreme vikenda, izrečena je kazna u iznosu od 150 hiljada dinara, dok je preduzetničkoj radnji izrečena kazna od 75 hiljada dinara i naloženo momentalno zatvaranje objekt” naveo je gradonačelnik Zaječara i komandant Štaba za vanredne situacije Boško Ničić na svom fejsbuk profilu.

Prethodnog dana izrečeno je i nekoliko kazni fizičkim licima, u iznosu od 5 hiljada dinara, zbog nenošenja zaštitnih maski u javnom prevozu, taksi vozilima i maloprodajnim objektima.

“Molimo još jednom i apelujemo, napominjući da su kazne krajnja i iznuđena mera, da radi zaštite sopstvenog i zdravlja drugih, a posebno zaštite preopterećenog zdravstvenog sistema, svi poštujemo propisane mere. Ovaj virus možemo pobediti samo zajedno, zdravim razumom i ignorisanjem teoretičara zavere koji celokupno društvo dovode u opasnost”, dodao je Ničić.

1 komentar

Dodaj komentar