fbpx
Vesti

U prostoru za Pomak predavanje: Kako pronaći svoj put na Upworku?

U prostoru za Pomak u petak, 22. februara od 18 časova  biće održan meetup pod nazivom “Kako pronaći svoj put na Upwork-u?”.

O najvećoj internet platformi za pronalaženje posla -Upwork, njenim karakteristika, uslovima korišćenja, kao i načinu komunikacije sa klijentima svoja iskustva predstaviće Teodora Despotović.

Teodora Despotović već tri godine radi preko ove platforme i radila je na različitim poslovima i susretala se sa različitim klijentima.

Zahvaljujući ovoj platformi, definisala se kao IT Project Manager, a zahvaljujući svom stalnom klijentu, radi i kao cyber security inženjer za kompaniju u SAD.

Upwork je najveća globalana interent platforma za pronalaženje poslova. Broj registrovanih korisnika u potrazi za poslom je preko 10 miliona, dok oko 4 miliona poslovnih profila nudi najčešće angažmane iz oblasti : web programiranja, dizajna, IT menadzmenta, kao i istraživanja tržišta, odnosno unosa i obrada podataka.

Broj korisnika koji su u potrazi za poslom, kao i ponuda za honorarnim poslovima je u svakodnevnom porastu, što prouzrokuje rigoroznije pravila koriščenja u odnosu na ranije godine. Procena je da u Srbiji preko ove platforme posluje preko 40 hiljada ljudi.

 

O ovim i ostalim neophodnim koracima za pravilno i efikasno poslovanje na ovoj internet platformi možete saznati u Prosotru za Pomak, u petak 22.februara  Generala Gambete 44/8 (zgrada nekadašnje Timogradnje). Potrbno je samo da se prijavite putem  sledećeg linka link za prijavu na meetup “Kako pronaci svoj put na Upworku” i popunite kratki upitnik.

Predavanje počinje od 18 časova. 

Photo by NeONBRAND on Unsplash

Dodaj komentar