Moto-klub „Ložači“ iz Minićeva, i ove godine, u saradnji sa medijima, nastavlja sprovođenje akcije pod nazivom „2 TOČKA NISU 2 ŽIVOTA“!

Cilj akcije je usmeren na poboljšanje bezbednosti u saobraćaju i smanjenje broja saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju vozači dvotočkaša kao i stvaranje bolje i pozitivnije slike u javnosti o vozačima dvotočkaša, ličnim primerom svakog pojedinca.

“ Ovom akcijom želimo da podstaknemo svest i odgovornost kod svih učesnika u saobraćaju, kako bi se smanjio broj nezgoda i nastradalih na putevima.

Takođe, želimo da se o vozačima dvotočkaša, stvori bolja i pozitivnija slika u javnosti, a da za uzvrat vozači dvotočkaša ličnim primerom pokažu da vožnja motora nije način divljanja na putu, već način života“, istakla je Sandra Ivanović, predsednik MK „Ložači“ Minićevo.

Moto ovogodišnje akcije je: „Bezbednost pre svega, u svrhu života, jer živeti znači voziti!“

Akcenat je i ove godine stavljen na: prilagođenu brzinu, poštovanje propisa, bezbednu vožnju, kaciga na glavi, vožnja bez alkohola, potrebna oprema za vožnju – zaštitna i dodatna, svrha kažnjavanja, iskustvo i veština vozača u vožnji.

Promocija akcije zakazana je za 08. jul 2017. godine, u Minićevu, kada će biti organizovana i proslava povodom godišnjice moto-kluba!

„Zahvaljujemo vam se na dosadašnjoj i nadamo se uspešnoj budućoj saradnji, na zajedničkoj promociji zdravih životnih vrednosti“, poručuju iz moto kluba.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here