fbpx
Društvo

U Knjaževcu održana 36. sednica Skupštine opštine

FOTO: Zajecar Online

Danas je u Domu kulture u Knjaževcu održana 36. po redu sednica Skupštine opštine. Razmatrani su izveštaji o radu JP ’’Bogovina’’ Bor, JKP ’’Toplana’’ Knjaževac, Izveštaj o realizaciji Programa uređivanja građevinskog zemljišta opštine Knjaževac, Izveštaj o izvršenju budžeta opštine Knjaževac za period januar – jun 2019. godine i dr.

Na današnjoj sednici usvojeni su svi predlozi sa dnevnog reda. Govorilo se i o problemima koji su proteklih dana bili aktuelni. Naime, bilo je reči o betoniranim stablima u Ulici 9. brigade, upaljenoj deponiji i urušenom delu šetališta na keju u Knjaževcu.

FOTO: Zajecar Online

Mladen Radosavljević, direktor Direkcije za razvoj, urbanizam i izgradnju rekao je da će se u narednom periodu uraditi sanacija zida o trošku izvođača radova, da se radi se na rešenju problema u Ulici 9. brigade, i da se traga za sredstvima kako bi se izgradila deponija u Halovu. Tamo bi bilo skladišteno smeće sa teritorije opštine Knjaževac, a postoji i ideja da se uradi pretovarna stanica.

FOTO: Zajecar Online

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić rekao je da su rashodi uravnoteženi, prihodi od legalizacije zanemarljivo mali, ali, da će biti deo bužeta opštine Knjaževac.

„Odgovorno tvrdim da će do kraja godine izvršenje budžeta biti na nivou kako očekujemo i kako je zadnjih nekoliko godina“, rekao je na današnjoj sednici Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac.

 

 

FOTO:Zajecar Online

Sednica je održana u 10 sati.

Dodaj komentar