Društvo

Tri hit filma za vikend u Kotlujevcu!

U zaječarskom bioskopu, u sali Centra za kulturu u Kotlujevcu, tokom vikenda publika će moći da pogleda tri filma – „Opatica iz pakla“, „Duhovi u Veneciji“ i „Detektiv Cvrle i zlatna košnica“.

U petak, 15. septembra, subotu 16. i u nedelju 17. septembra od 19 sati biće prikazivan film „Opatica iz pakla 2“.

Sinopsis: 

Godina je 1956. Mesto zbivanja: Francuska. Sveštenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlom silom u obliku iste demonske opatice Valak.

Film ‘Opatica iz pakla 2’ nastavlja priču gde je prvi deo stao, otkrivajući šokantno neispričano poreklo zlog demona. Priča prati dve mlade monahinje koje rizikuju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i oterale je natrag u pakao jednom zauvek. Ovaj put međutim, niko nije siguran…. U filmu glume Taisa Farmiga, Boni Arons, Ana Poplvel i Storm Rid te Kejtlin Rouz Dauni.

Istim danima, od 21 sat, na programu je film „Duhovi u Veneciji“.

Sinopsis: 

Zastrašujuća drama prikazuje povratak proslavljenog detektiva Herkula Poaroa. U penziji, Poaro živi u samonametnutoj izolaciji u najglamuroznijem gradu na svetu i nevoljno prisustvuje seansama u jednoj urušenoj, ukletoj palati. Kada se dogodi ubistvo jednog od gostiju, detektiv biva uvučen u zlokobni svet senki i tajni.

U subotu, 16. septembra i u nedelju, 17. septembra u 17 biće prikazan i film za decu „Detektiv Cvrle i zlatna košnica“.

Sinopsis: 

Toga dana svi građani Medenog brda imaju priliku da se dive jedinstvenoj Zlatnoj košnici, zaštitinici grada. Prema legendi, pronašli su ga osnivači Doline meda, a legenda kaže da će hiljade nedaća zadesiti grad ako Košnica nestane. Uoči praznika, Košnica je pokradena! Sve okolnosti oko nestanka Zlatne košnice upućuju da vevericu Cvrleta, pomoćnika poznate detektivke ove Sofije. Naši detektivi će razotkriti ovaj slučaj, pronaći pravog lopova i vratiti ne samo Zlatnu košnicu, već i mir u dolinu.

Karte po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na dan projekcija filmova na biletarnici Centra za kulturu u Kotlujevcu od 15 sati.

Dodaj komentar