Društvo

Takmičenje “Studija slučaja” 19. aprila na Fakultetu za menadžment

http://fmz.edu.rs

Fakultet za menadžment i ove godine organizuje takmičenje pod nazivom ” Studija slučaja” (Case Study) za učenike srednjih škola. Reč je o takmičenju na kome ekipe srednjoškolaca imaju priliku da prezentuju određeni poslovni problem, kao i način za njegovo rešavanje, a najuspešniji bivajuj i nagrađeni.

Drugu godinu za redom Fakultet za menadžment u Zaječaru organizuje takmičenje “Studija slučaja” za maturante srednjih škola iz Zaječara, Knjaževca i Bora. Takmičenje će na pomenutom fakultetu biti održano u petak,19. aprila, a tema ovogodišnjeg takmičenja je ,,Potencijali i predlog strategije razvoja grada – opštine”.

” Ovakva tema je svojevrsni izazov za takmičare i njihove mentore, da ukažu na mogućnost razvoja opština u kojima žive i da prezentuju široj javnosti svoje ideje o ovoj značajnoj temi”, napominju na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Za prve tri prvoplasirane ekipe kompanija ,,Dunav osiguranje“ i Fakultet za menadžment Zaječar obezbedili su vredne nagrade:

  • Prva nagrada:   Putovanje u VENECIJU       
  • Druga nagrada: Besplatan upis i školarina za PRVU godinu Osnovnih studija Fakulteta za menadžment Zaječar.
  • Treća nagrada: Tablet računari

Podsećanja radi, Fakultet je prošle godine uspešno organizovao takmičenje u znanju  na kome je učestvovalo 14 ekipa učenika srednjih škola iz Zaječara i Knjaževca.

Ekipe su uspešno prezentovale studiju slučaja poslovni problem ,,Marketing na društvenim mrežama preduzeća Tehnomedije Zaječar”. Prvo mesto osvojila je ekipa Tehničke škole iz Knjaževca, drugo mesto ekipa Ekonomsko trgovinske škole iz Zaječara,dok je trećeplasirana bila ekipa zaječarske Gimnazije.

Takmičenje je prošle godine sa uspehom realizovano i u Nišu, Kragujevcu i Požarevcu.

Početak ovogodišnjeg takmičenja zakazan je za 10 časova.

Dodaj komentar