fbpx
Društvo

Svršenim studentima Fakulteta za menadžment svečano uručene diplome (FOTO)

Studentima koji su završili studije na Fakultetu za menadžment u Zaječaru u amfiteatru ove ustanove novi rektor Megatrend univerziteta dr Miodrag Jevtić svečano je uručio diplome.

Ponosna na svoju diplomu i stečeno zvanje na Fakultetu uza menadžment bila je Jovana Stanisavljević iz Zaječara. Osnovne studije je završila sa prosečnom ocenom 9,77 i ubuduće planira da završi master studije i u nekoj kompaniji u primeni stečeno znanje.

“Veoma sam zadovoljna, uslovi su bili odlični. Nadam se da ću nastaviti da se bavim menadžmentom.

Planira da na ovom fakultetu upišem i master studije”, istakla ej jovana.

Kraj studiranja i za Jovanu Ivanović je zapravo jedan novi početak rada, promena i kreiranja sopstvene budućnosti.

” Ovo je samo jedna etapa, jedan stepenik više, početak usavršavanja i napredovanja u karijeri. Menadžment nam nudi širok spektar mogućnosti po pitanju zaposlenja. Moja je želja da se bavim održivim razvojem u budućnosti, ali je i biznis danas ključna stvar u napredovanju i usavršavanju”, napomenula je Jovana.

Aleksandar Đorđević, već je po završetku osnovnih studija upisao master studije na Fakultetu za menadžment, jer kako je istakao nikada ne smemo prestati da radimo na sebi i da se usavršavamo.

„Planiram da završim i master studije na ovom fakultetu koji pruža puno mogućnosti i puno znanja. Veoma sam zadovoljan svim uslovima na fakultetu i svemu onome što su mi ovde pružali“, rekao je Aleksandar

Megatrend, kao najstariji i najveći privatni univerzitet u Srbiji koji ulazi u četvrtu deceniju rada, želi da bude još otvoreniji za najdarovitiji deo mlade populacije, nudeći polivalentnost i savremenost svojih studijskih programa, istakao je prilikom posete Fakultetu za menadžment u Zaječaru novoizabrani rektor Megatrend univerziteta dr Miodrag Jevtić.

” Diplomce sada očekuje da se angažuju, da ono što su naučili to implementiraju u svoju stručnu praksu i svoju karijeru.

O Fakultetu za menadžment imam lepa saznanja, podržavavam njegove rukovodioce u naporima da ga održe u društvenom smislu kao veoma afirmativan i koristan fakultet.

Zato ćemo i u budućem periodu pomoći koliko možemo, da znanje i inovaktivne aktivnosti podržimo, da bismo na kraju dobili što bolje rezulatate”, napomenuo je dr Jevtić.

Studentima Fakulteta za menadžment u Zaječaru uručene su diplome kao kruna rada svega onoga što su za tri ili četiri godine naučili i postigli na ovom fakultetu, rekao je dekan fakulteta, profesor doktor Dragan Mihajlović.

„ Ovo je jedna od uspešnijih generacija studenata u poslednjih par godina.

Fakultet za menadžment u Zaječaru je sada u postupku akreditacije poslovne informatike na strukovnim studijama i u postupku su akreditacije i za dve viskoškolske ustanove, jedne u Kragujevcu i jedne u Nišu.

Time ćemo zaokružiti celinu da ovde u Zaječaru imamo 3 visokoškolske ustanove, gde ćebiti obuhvaćeni menadžment, biznis i ekonomija.

Po prvi put danas ćemo podeliti vaučere svim diplomcima u vrednosti od 10 % popusta na bilo kojim master studijama na bilo kom fakultetu Megatrend univerziteta”, najavio je Mihajlović.

Dekan je podsetio da je na Fakultetu za menadžment u Zaječaru prilikom ovogodišnjeg upisa studiranje za sve brucoše na drugoj i četvrtoj godini potpuno besplatno.

4 komentara

  • nemoj jos da zatvarate..jos svi iz opštine nemaju vasu diplomu..ubzajte postupak..dogovorite se sa boskom

  • a čime se dičite?sa sedam upisanih prosle godine? pa u pravu je ovaj jasam..jos toliko ih samo nema takvu vašu diplomu u opštini..SRAMOTA

  • poklonite i jednu za boška..on samo takve ima..veliki stručnjak.vidimo kako vodi ovaj opustošeni grad.veliki ekonomista.skijaliste,klizaliste,cvecare.humke..a grad nikad prljaviji.osvrnite se oko sebe!!!

Dodaj komentar