Društvo

SVAKA ČAST! MLADI ZAJEČARAC DUŠAN STOJKOVIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA „AIESEC“ ITALIJE

FOTO: glas-zajecara.com

Na čelu nacionalne asocijacije „AIESEC“ u Italiji od nedavno je mladi Zaječarac – Dušan Stojković.

Naime, kako saznaje portal „Glas Zaječara“ Dušan je imenovan za predsednika nacionalne asocijacije „AIESEC“ Italije na konferenciji koja je 27. januara 2018. održana u Bergamu.

Reč je o internacionalnoj studentskoj organizaciji „AIESEC“ koja okuplja mlade ljude širom sveta i omogućuje im da razviju svoj liderski potencijal kroz volontersko i stručno iskustvo u inostranstvu, kao i kroz uključivanje u nacionalne projekte.


Dušan Stojković, rođen je 1993. u Zaječaru, završio je srednju Ekonomsko trgovinsku školu kao najbolji đak u svojoj generaciji.

Nakon srednje škole studije je nastavio na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, gde se i uključio u rad studentske organizacije AIESEC još 2007. godine.

Tokom 2015. godine obavljao je  funkciju predsednika „Aiesec“ pri Fakultetu organizacionih nauka. Tokom ovog perioda otvorio je kancelariju u Zaječaru na Fakultetu za menadžment,  koja već tri prethodne godine organizuje razmene studenata, koji preko leta drže radionice za naše osnovce i srednjoškolce.

Već 2016.  godine Dušan je izabran za člana nacionalnog tima „Aiesec“ Italije u svojstvu marketing menadžera.

izvor: glas-zajecara.com

Dodaj komentar