FOTO: zajecaronline.com

Sunčano i toplo vreme zadržaće se do utorka, kada stiže naoblačenje i osveženje praćeno kišom, pljuskovima, grmljavinom i vetrom.

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da će biti sunčano i toplo u Srbiji. Ponegde po kotlinama će biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab i umeren, severni i severoistočni, krajem dana u skretanju na južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od 6 do 15 stepeni, a najviša od 25 do 29 stepeni.

U Zaječaru sunčano i toplo. Vetar umeren severoistočni. Ujutru temperatura oko 12 stepeni, najviša dnevna temperatura oko 28 stepeni.

weather.com

Prema najavi za sedam dana, u ponedeljak i utorak u većini predela pretežno sunčano vreme sa temperaturom malo iznad proseka. U utorak posle podne, uveče i tokom noći na severu i zapadu, a u sredu i u ostalim predelima naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i umerenim, povremeno jakim severozapadnim vetrom.

Biometeorološka prognoza za nedelju 15. septembar 2019.

Nastavlјa se povolјan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih. Blagi oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i poremećaja sna. Preporučuje se boravak na otvorenom uz umerenu fizičku aktivnost.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here