fbpx
Sport

Stoni tenis: Feliks poražen od Mostelarie u Niš-u

stoni tenis
foto: radiomagnum.rs

U okviru 3. kola Kvalitetne lige jug/istok u stonom tenisu u Stonoteniskom domu u Nišu sastale su se ekipe domaće Mostelarie i Feliks-a.
Posle šest uzbudljivih i kvalitetnih mečeva pobedila je ekipa iz Niša rezultatom 4:2.

Odigran je uzbudljiv i dinamičan meč sa puno preokreta. Meč je trajao oko 2 sata i na kraju je zasluženo slavila domaća ekipa. U redovima domaće Mostelarie je briljirao iskusni Žarko Stepenović sa po dve pobede dok su po jednu pobedu i poraz ostvarili Aleksandar Đorđević i Petronije Petrović. U ekipi Feliksa po jednu pobedu i poraz su zabeležili Nebojša Pajkić i Bratislav Jovanović, dok su Jovica Dinić i Elvis Krajišnik zabeležili po jedan poraz.

U narednom kolu Feliks gostuje ekipi Bora.

Stonoteniski klub Feliks je osnovan 31. maja 2013. godine sa sedištem u Šljivaru sa ciljem popularizacije stonog tenisa i zdravog načina zivota.

STK Feliks ima 7 registrovanih igrača i 20-ak rekreativaca. Klub je, takmičeći se u Ligi RSTSN – istok, u svojoj debitantskoj sezoni 2013/14 osvojio 5 mesto. U svojoj drugoj takmičarskoj sezoni 2014/15, STK Feliks je osvojio treće mesto i izborio plasman u viši rang takmičenja, Kvalitetnu ligu RSTSN jug/istok. STK Feliks svoje mečeve kao domaćin igra u Zaječaru, u sali Osnovne škole „Hajduk Veljko“, nedeljom od 12 časova.

STK Feliks, početkom juna, tradicionalno organizuje Stonoteniski kup Šljivara na kome se nadmeću najbolji takmičari iz Timočke krajine.

Izvor: radiomagnum.rs

Dodaj komentar