fbpx
Politika

STANKOVIĆ: Od formiranja SNS-a u Zaječaru za godinu dana oseća se boljitak u svim sferama!

Izrazio bih zadovoljstvo zbog dešavanja koja su predhodila svemu, zbog neuspelog članstva Kosova u Interpol“, izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru Milan Stanković.

On je izrazio zabrinutost po pitanju situcije na Kosovu i Metohiji i istakao da saoseća sa svim Srbima na Kosovu.

“Verujem da će, kao i u svim prethodnim složenim situacijama, predsednik Vučić, a i ostalo rukovodstvo države, reagovati na najbolji mogući način.

Ja sam optimista i smatram i da ćemo za ovu složenu situaciju pronaći najbolje rešenje.

Mi ćemo kao Gradski odbor SNS-a pružiti maksimalnu podršku vrhu naše države”, najavio je Stanković.

On je iskoristio ovu priliku kako bi pomenuo i rad GrO SNS u Zaječaru u prethodnom periodu.

” Skoro je godinu dana kako je formirana stranka u Zaječaru i mislim da ste i vi svedoci da je mnogo toga promenjeno u našem gradu i da se u mnogim segmentima oseća boljitak što se tiče samog izgleda i funkcionisanja grada”.

Stanković je naglasio da se broj članova koji pristupaju gradskom odboru SNS-a stalno povećava.

” Ima mnogo mladih ljudi koji su prišli i koji žele da učestvuju u radu SNS. Uselili smo se i u nove prostorije.

Mi smo dostupni svima koji žele da razgovaraju”.

Stanković je napomenuo da se grad nakon pomoći Vlade Srbije napokon ekonomski stabilizovao, da plate ne kasne i da više nema dugovanja u gradu.

” Zbog toga se zahvaljujem ne samo vrhu države već i predsedniku države. Činjenica je da su prepoznali rad ove gradske vlasti i određeni kvalitet kada žele da nam pomognu i to dokazuju i na delu, rekao je Stanković.

Po pitanju pozicije i opozicije Stanković je istakao da su oni u vreme kada su bili opozicija imali velikih problema da organizuju proteste, na primer, ili da se okupljaju. Sa današnjom opzicijom kako je istakao to nije slučaj.

” Današnjoj opoziciji je bukvalno sve dozvoljeno, pa u nekim trenucima i da krše propise i pravila, npr. na izborima za Savete mesnih zajednica, i nedavno kada su se prostorije prve Mesne zajednice nezakonito korišćene u političke svrhe”.

Stanković se potom osvrnuo na odnos prema medijima i konstatovao da ni zaječarski novinari od strane aktuelne vlasti nemaju nikakav pritisak.

Međutim, nakon pitanja novinara Miljka Stojanovića koje je bilo upućeno pomoćnici gradonačelnika za informisanje Eleni Petrović zašto su pojedini mediji u Zaječaru ipak diskriminisani i zašto portal “Glas Zaječara” od 5. oktobra ne dobija pozive za konferencije za novinaare niti bilo koje događaje od strane gradske uprave, umesto nje na pitanje je odgovorio Stanković sledećim rečima:

“Ne razumem zašto ovu konferenciju u prostorijama SNS-a koristite za pitanja upućena Gradskoj upravi. Kad budete otišli tamo, onda i zahtevajte odgovor”!

Ni mediji nisu razumeli kako se to u Gradsku upravu ide bez poziva!

I od kada to postoje prostorije (ne)podobne za pojedina novinarska pitanja i čemu onda gradonačelniku služi pomoćnica za informisanje, ako sa medijma ne želi ili ne sme da sarađuje?

I da li na osnovu pomenute izjave Stankoviću zaista može da se veruje na reč… kada po svemu sudeći jedno govori, a drugo radi.

 

 

 

2 komentara

  • pa mozda boljitak za tebe crnog boška,sunčicu,djuričiće,bugarina zankova,advokaticu,vrsnog praunika mungosa2 baneta,neizbezne karane,stefanoviće…samo tako..ali dolazi vam KRAJ !!!!!!

Dodaj komentar