Društvo Politika

SSP: Vladavina Boška Ničića je sa malom pauzom već čitavih šesnaest godina

Stranka slobode i pravde u Zaječaru ukazala na sukob unutar Srpske napredne stranke, a gradonačelniku Bošku Ničiću dodelila titulu ,,najveći preletač među svim preletačima”.

,,Svedoci smo svih ovih dana jednog melodramatičnog sukoba unutar Srpske napredne stranke sa ciljem očuvanja lika i dela samo jednog čoveka. U situaciji kada na svim nivoima imamo potpuno rasulo u ekonomskoj,socijalnoj i pravnoj sferi, vlast je rešila da nas malo zamajava nekim svojim pre svega ličnim sukobima oko podele plena i uticaja u društvu. Za to vreme na lokalu odabrani moćnici sprovode u delo svoje prljave i kriminalne planove. GO SSP Zaječar je na sednici održanoj 19. oktobar 2021 godine razmatrajući budžet grada postavio čitav niz pitanja i sadašnjem gradonačelniku Boško Ničiću, inače narodu poznatom kao najveći preletač među svim preletačima, a i tzv opoziciji u skupštini Grada Zaječara.
Vladavina Boška Ničića je sa malom pauzom već čitavih šesnaest godina. Nekoliko velikih firmi i javnih preduzeća je u tom periodu prestalo da postoji a sve u cilju prikrivanja njegove loše i štetne politike. Nažalost to će, po budžetu, građane ovog grada skupo koštati.
Podsećamo:
1. Za proces likvidacije JP DIREKCIJA ZA IZGRADNJU moraće da se izdvoji 1552 790,00 evra.
2.Za javni prevoz predviđena suma je 1 440 000,00 evra.Vama sugrađani ostavljamo da se sami izjasnite kakav Vam je prevoz.
3.Za bungalov naselje a čija se upotreba svodi na par dana gitarijade, predviđeno je 815 500,00 evra.
4.Za popravku puteva je predviđeno 1 120 000,00 evra. Ovde dolazimo do poznate krilatice Velje Ilića o “kraduckanju” I “krađi”.
5.Izgradnja dečjih igrališta bi koštala 390 000,00 evra. Sami znate da ništa nije urađeno.
Ako svemu ovome dodamo i uporno nesmenjivanje direktora JP VODOVOD ZAJEČAR, koji ne samo što nije smanjio dug preduzeća, već ga je povećao na celih 9 800 000,00 evra,onda imamo jednu nimalo sjajnu budućnost našeg grada.
Pozivamo Vas da u što većem broju podignete svoj glas protiv ove nakaradne i kriminalne politike i konačno nam pomognete u nameri smanjivanja Boška Ničića i Aleksandra Vučića sa vlasti.
Građani Zaječara treba da znate da sve gore navedene stavke Vv plaćate, što preko računa koji se povećavaju,što preko cena usluga i proizvoda koje koristite. Zato vam je na kraju i potrošačka korpa sve tanja i tanja.
Podržite jedinu stranku koja može pobediti ovo zlo. Podržite SSP”, izjavili su iz Stranke slobode i pravde.

Dodaj komentar