Danas je u prostorijama Srpske napredne stranke u Zaječaru, obeležena stranačka slava Sveta Petka.

slava-sns-zajecar-5Vladan Paunović, poverenik Srpske napredne stranke u Zaječaru čestitao je prisutnim prijateljima, članovima i simpatizerima stranačku slavu Sveta Petka.

slava-sns-zajecar-8„Drago mi je da ispred Srpske napredne stranke, svim svojim članovima, kao i građanima Timočke krajine koji slave Sveta Petku, mogu čestitati slavu“, istakao je Paunović.

slava-sns-zajecar-6Paunović je još istakao da je Srpska napredna stranka odgovorna prema društvu, zato slavu obeležava skromno ali dostojanstveno.

slava-sns-zajecar-2„Uvek treba težiti ka boljem, idealnijem, i to treba da bude inspiracija u budućem periodu. Medjutim, ono što je najvažnije u ovom trenutku je da kao Srpska napredna stranka znamo gde smo, ali znamo i put i cilj prema kome idemo“, rekao je Vladan Paunović, poverenik Srpske napredne stranke u Zaječaru.

slava-sns-zajecar-1Naprednjaci ne sumnjaju da će sa sugrađanima, koji su danas ovde bili i to u velikom broju, uspeti da naprave bolji ambijent, bolje društvo i bolje preduslove u Zaječaru, kako bi Zaječar bio što prikladniji i što bolji za život.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here