fbpx

SPS Zaječar: Unapređeno međusobno poverenje i saradnja sa SNS-om, što će biti nastavljeno saradnjom u novoj vladi!

Preporuka:

Pesnik Nikola Stojanović gost OŠ „Desanka Maksimović“

Pesnik Nikola Stojanović, rodom iz Velike Kruševice kod Kruševca posetio je u utorak, 21. januara Osnovnu školu "Desanka maksimović"...

Ivan Jegdić, Dram i Keni Nije Mrtav u Omladinskom centru

Zaječarsku publiku dolazećeg vikenda očekuje "3 u 1 nastup" gde će u toku jedne večeri imati priliku da čuju...

Slađana Kostić pobednica „Svetosavskog turnira u šahu“

Slađana Kostić, učenica Tehničke škole iz Zaječara osvojila je prvo mesto na 13. po redu Svetosavskom turniru u šahu...
- Reklama -  

Na sednici Predsedništva SPS-a jednoglasno je ocenjeno da je odluka o podršci zajedničkom predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću bila mudar i odgovoran politički potez u interesu Srbije i njene političke stabilnosti.

Takođe je istaknuto da su se članovi i birači SPS-a odazvali pozivu rukovodstva Partije i da je ostvaren cilj – ubedljiva pobeda zajednickog kandidata u prvom krugu.

Rezultati lokalnih izbora održanih neposredno posle predsedničkih, pokazali su da SPS, ne samo da nije izgubio identitet, već je ostvario bolje rezultate nego na prošlim izborima. U ovom periodu unapređeno je međusobno poverenje i saradnja sa SNS-om, što će biti nastavljeno saradnjom u novoj vladi, kao i na svim drugim nivoima.

SPS se pokazala kao odgovoran i državotvoran politički partner, koji deli zajedničke ciljeve sa SNS-om i Aleksandrom Vučićem, o Srbiji na evropskom putu, koja štiti svoje nacionalne i državne interese, i želi moderno, ekonomski razvijeno i socijalno pravedno društvo, navodi se u saopštenju.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: