Politika

SPS-JS: Gasifikacija strateška šansa Zaječara

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Predstavnici koalicije Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija, kandidat za gradonačelnika profesor Srđan Stanojević i kandidat za predsednika skupštine dr Mirko Nikolić, imali su radni sastanak sa potpredsednikom Socijalističke partije Srbije Aleksandrom Antićem.

Antić se upoznao sa tokom izborne kampanje, ponuđenim programom i listom kandidata za odbornike. Pružio je jaku poršku ideji da se izađe sa dva kandidata za najviše funkcije, koji dolaze iz prosvete i zdravstva. Posebno će se angažovati u pripremi strategije sa kojom grad Zaječar treba da dočeka buduću gasifikaciju i infrastrukturni razvoj s obzirom na ogromno iskustvo kao dugogodišnji ministar energetike za vreme čijeg mandata je gasovod građen.

1 komentar

  • Da li je iko od ovih skolovanih i cestitih ljudi koje svi znamo jer je ovo mali grad imao priliku da pita u sedistu stranke ili na bilo kom sastanku sa istaknutim clanovima da li se ista zna o aferi „KOFERCE“ i o onom snimku gde Ivica savetuje kriminalca da napusti zemlju jer ce mu uskoro biti podignuta optuznica ili su u politici samo zarad lecenja nekih kompleksa ?!

Dodaj komentar