Politika

Socijalisti priredili novogodišnji prijem za članove, simpatizere i prijatelje stranke

Gradski odbor SPS-a održao je prijem za članove, simpatizere, saradnike i prijatelje stranke povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Prisustvovali su i predstavnici koalicionih partnera, SNS-a i Jedinstvene Srbije kao i predstavnici grada Zaječara.

Predsednik GO SPS Zajecar dr Mirko Nikolić pozdravio je prisutne i preneo utiske sa kongresa na kome je za predsednika partije ponovo izabran Ivica Dačić i ovom prilikom je novom starom predsedniku čestitao izbor ispred SPS-a Zaječar.

“Cilj socijalista kako na lokalu tako i na republici je da dostignu rejting svog predsednika. Ostvareni rezultati na polju spoljne politike, naročito po pitanju borbe za očuvanje integriteta Srbije i zaštite našeg naroda na Kosovu, jačanja međunarodnog položaja su i rezultati SPS-a i to moramo s ponosom isticati na svakom koraku. Kongres je uveličao svojim prisustvom i predsednik srbije Aleksandar Vučic, premijer grčke Cipras, Milorad Dodik član predsedništva BiH. Pridsednik Vučic istakao je da borba za interese Srbije ne poznaje podelu na partije i zahvalio se SPS-u na saradnji i za dosad učinjenom u borbi za državne interese i jačanju ekonomske moći Srbije“-preneo je predsednik GO SPS Zajecar dr Mirko Nikolić.

Za člana glavnog odbora SPS-a iz Zaječara izabran je dr Mirko Nikolić.

Socijalistička partija Srbije koristi ovu priliku da građanima čestita novogodišnje i božićne praznike.

2 komentara

Dodaj komentar