Aniri Šalve

SKANDAL!!! Nova komedija u zaječarskom pozorištu! Reditelj isti, glumci poznati!

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Nova komedija u zaječarskom pozorištu! Reditelj isti, glumci poznati! Predstava se zove “ Paja i Jare – protiv Džedaja“. Vujadin i Vladimir Milošević, posle pravosnažne presude, kojom je izričito navedeno da budu vraćeni na posao koji su obavljali pre otkaza, dobili su nova rešenja..  Vujadin se raspoređuje na mesto VOZAČA SVIH KATEGORIJA, a Vladimir na radno mesto – ELEKTRIČAR! Reditelj ove predstave je ponovo Vladan Cerović.

Očekuje se da će predstava biti pravi hit, jer je Cerović odavno poznat kao vrhunski reditelj lakih komada… Scenario naravno potpisuje Vladan Cerović! Vujadin Milošević dipl. glumac kaže za portal zajecaronline da je presrećan zbog novog radnog mesta, i da je kao mali maštao da bude šofer kad poraste… Nada se da će mu firma uplatiti obuku za C i E kategoriju, pošto vozačku dozvolu nema..

Vladimir Milošević je očaran ponudom za novo radno mesto. Kaže da je menjanje sijalica u kući još od malena bilo njegov posao, i jako se raduje,  pošto  u pozorištu ima preko hiljadu sijalica i reflektora…

Naravno, kao glumci sa dugogodišnjim stažom, očekuju da će im budući poslovi lako pasti i da će dati sve od sebe da opravdaju očekivanja!

U to ima poslali su nam par stihova koje su napisali ovim povodom:

 

Nije teško električar biti, U to ime vino će se piti..

Nije teško kad se kombi vozi, Zbogom šljivi, vinjaku i lozi!

Nije teško biti ni budala, Car si Cero, i večno ti hvala!

3 komentara

  • prave se ludi i ovi takozvani i samozvani glumci..najobicniji alkoholicari..pogledajte gde provode po ceo dan..džezz…i ubijaju se od alkohola..sramota..treba malo i ovaj narod da stavi prst na čelo..a posebno se pravi lud kada kaze da nema dozvolu? avozi se po gradu? znači bez dozvole..pa ko je ovde lud.napolje bre.pa gumite u beograd.tamo treba takvi.mada je guzva.

Dodaj komentar