fbpx
Društvo Izdvajamo

Siniša Mali u nenajavljenoj poseti Zaječaru: Tema posete loše finansijsko stanje ili politička kampanja?

foto: Facebook screenshot / Boško Ničić

Pre samog početka sednice Skupštine grad Zaječara, Stefan Zankov saopštio je odbornicima da gradonačelnik Ničić ne prisustvuje sednici Skupštine, iz razloga, što je grad na Timoku posetio Ministar finansija, Siniša Mali. Novinare niko nije obavestio o poseti.

Prema rečima predsednika Skupštine grada Zaječara, ministar Mali razgovara je sa gradonačelnikom Ničićem o važnim stvarima za naš grad.

Pošto novinari, nisu bili obavešteni o poseti ministra Siniše Malog, postavlja se pitanje razloga ove posete. Da li je reč o lošoj finansijskoj situaciji grada Zaječara ili je reč o predizbornim aktivnostima?

Nakon završetka sednice Skupštine grada Zaječara, otišli smo do GU Zaječar, gde nam je portir kazao da je ministar Mali bio u Zaječaru, ali da je trenutno odsutan pošto je sa gradonačelnikom i njegovim saradnicima otišao „negde“.

Uputili smo se u prostorije Srpske napredne stranke, gde smo ispred videli veliki broj vozila, kao i komunalne policajce i funkcionere GU Zaječar. Nezvanično smo dobili potvrdu da je u toku sastanak u stranačkim prostorijama.

Tačan razlog posete, kao i razlog zbog čega novinari nisu upoznati ili pozvani da izveste javnost o temama sa ovog sastanka, do zaklučenja teksta nismo uspeli da saznamo.

izvor: glas-zajecara.com

2 komentara

Dodaj komentar