Društvo

Servisne informacije za utorak, 19. mart

Zbog radova na sistemskoj zameni brojila u utorak, 19. marta bez struje će biti pojedini delovi Zaječara:

  • od 9 do 10:30 sati bez napajanja električnom energijom biće potrošači u ulici Nikole Pašića kod nadvožnjaka, kao i u ulicama 29. Novembar od broja 1 do broja 5, i Vladimira Nazora od broja 2 do broja 14.
  • od 10:30 do 11:30 sati bez struje će biti stanovnici u ulici 29. Novembar od broja 4 do broja 8, kao i u Omladinskoj ulici od broja 40 do broja 89.
  • od 11:30 do 14 sati električne energije neće biti u Lenjinovoj ulici, i uluci 1. Maj, u Zaječaru.

Sanacija i zamena dotrajale ulične rasvete u seoskim mesnim zajednicama na području grada Zaječara počela je u ponedeljak, 18. marta.

Kako je predviđeno planom i programom rada Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“, radnici tog preduzeća će danas  najpre obaviti radove na zameni sijalica u selu Selačka, dok će 20. i 21. marta zamena dotrajale ulične rasvete biti obavljena u selu mali Izvor.

O rasporedu i daljim aktivnostima na zameni uličnih sijalica i u ostalim zaječarskim selima, meštani će biti blagovremeno obavešteni.


Radnici JKSP Zaječar smeće na teritoriji grada Zaječara iz domaćinstava izvoze 3 puta mesečno specijalnim vozilima – autosmećarima. Na terenu svakodnevno posluje sa 8 većih i 2 manja komunalna vozila koja smeće preuzimaju iz tesnih ulica i sokaka.

Izvoženje smeća za 18.03.2019.godine

Svetozara Markovića, Dimitrija Popovića, Avnojska, Studenska, Jirij Gagarina, Lubnički put, MZ Lzbnica, Nikole Kopernika, Zemnunska, naselje Pazarište, Pišura, General Gambete, Božina Jovanovića, Mije Stanimirovića, Nevesinjska, Braće Ribnika, Bačka, Kavadarska, Novice Popovića, 9 Srpske udarne brigade, Bledska, Drinska, Riječka, Oktobarske Revolucije, Bistrička, Plitvička, Kordunska, Petra Kočića, Radoja Domanovića, Čupićeva, Milana Rakića, Šantićeva, Ruđera Boškovića, Ratnih Vojnih Invalida.

Raspored izvoženja smeća po ulicama možete dobiti na telefon 429-528 ili na email : cistgrad@jkspzajecar.rs

 

Dodaj komentar