fbpx
Društvo

Servisne informacije za ponedeljak, 18. mart

Sanacija i zamena dotrajale ulične rasvete u seoskim mesnim zajednicama na području grada Zaječara počinje u ponedeljak, 18. marta.

Kako je predviđeno planom i programom rada Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“, radnici tog preduzeća će danas  najpre obaviti radove na zameni sijalica u selu Vrbica, a u utorak, 19. marta zamena dotrajale ulične rasvete u planu je u Selačkoj nadomak Zaječara.

O rasporedu i daljim aktivnostima na zameni uličnih sijalica i u ostalim zaječarskim selima, meštani će biti blagovremeno obavešteni.


Radnici JKSP Zaječar smeće na teritoriji grada Zaječara iz domaćinstava izvoze 3 puta mesečno specijalnim vozilima – autosmećarima. Na terenu svakodnevno posluje sa 8 većih i 2 manja komunalna vozila koja smeće preuzimaju iz tesnih ulica i sokaka.

Izvoženje smeća za 18.03.2019

Miloša Obilića, Roberta Koha, 13 Maj, Ćirila i Metodija, Čarlsa Darvina, Ajštajnova, Aleksandra Velikog, Milovana Glišića , 23 Divizije, Narodnog Fronta, Sinđelićeva, Skopljanska,Čarapićeva, Prilepska, Knjaževačka, Šibenička, Branke Dinić, Rifata Burdževića, Kopaonička, Vasilije Đurović Žarki, Durmitorska,Grljanski put,Ilindenska,Evropska,Molerska,Zidarska,Grlištanska,Istočna.

Raspored izvoženja smeća po ulicama možete dobiti na telefon 429-528 ili na email : cistgrad@jkspzajecar.rs

Dodaj komentar