Društvo

SERVISNE INFORMACIJE: Evo koje službe dežuraju u Zaječaru tokom Dana državnosti

Zbog predstojećeg praznika Dana državnosti, u petak 15. februara Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece radiće od 9 do 17 časova u prostorijama u prizemlju zaječarskog Doma zdravlja. Služba za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva – opšta medicina radiće po sledećem rasporedu: Ambulanta broj 1 u centru grada od 9 do 17 časova, a ambulanta u Kotlujevcu od 8 do 16 časova.

Za vreme praznika dežurna je Apoteka „Lek“ u centru grada.

Javno komunalno – stambeno preduzeće Zaječar za vreme praznika 15. i 16. februara za korisnike svojih usluga organizuje dežurnu službu za hitne intervencije na liftovima, elektroinstalacijama, vodovodu i kanalizaciji u zgradama.

„Potrebne brojeve telefona za rešavanje hitnih intervencija mogu se prijaviti na telefon 422-158, ili uvidom u dnevni raspored koji je izliožen na ulazu Javnog komunalnog stambenog  preduzeća Zaječar“, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Prekidi u napajanju  električnom energijom tokom prazničnih dana mogu se prijaviti zaječarskoj Elektrodistribuciji na broj telefona: 425-555 lok. 135. i lokal 128.

JKP “Vodovod “ Zaječar neće raditi 15. i 16. februara.

Radnici ovog preduzeća  dežuraće za vreme praznika, a kvarove možete prijaviti na brojeve telefona: 422-041,423-041.

Dodaj komentar