Društvo

Sednica Skupštine grada Zaječara

Sednica Skupštine grada Zaječara biće održana u sredu 25. decembra.

Na dnevnom redu sednice su pretres predloga odluke o trećoj izmeni i dopuni budžeta Zaječara za 2019. godinu, predlog odluke o boravišnoj taksi, predlog odluke o pristupanju izradi plana detaljne regulacije bloka između ulica Generala Gambete, Krfske, Pana Đukića i Bulevara dr Zorana Đinđića u Zaječaru.

Odbornici će se izjašnjavati o postavljanju manjih montažnih objekata na javnim površinama, o programu poslovanja JKP „Timok održavanje“ Zaječar za 2020. godinu, o posebnom programu korišćenja subvencija iz budžeta grada ovom preduzeću za narednu godinu, kao i o programu poslovanja, posebnom programu korišćenja sredstava iz budžeta grada po osnovu subvencija, pravilniku o radu Javnom preduzeću za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja“ Zaječar.

Na dnevnom redu sednice su i rešenja o davanju saglasnosti na program poslovanja za 2020. godinu Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Zaječar, „Zaječarparking“, „Higijena Zaječar“, JKSP „Zaječar“.

Odbornici će se izjašnjavati i o razrešenju i imenovanju članova Školskog odbora škola „Desanka Maksimović“, „Đura Jakšić“ i „Vladislav Petković Dis“ u Grljanu.

Početak sednice je u 10 sati.

Dodaj komentar