fbpx

Saša Mirković započeo kampanju iz srca Srbije – SA KOSOVA!

Preporuka:

Nove instrukcije za zaječarske poljoprivrednike: Evo šta im je dozvoljeno…

Svi poljoprivredni proizvođači, žitelji sela koja se nalaze na teritoriji Zaječarskog okruga mogu u periodu od 5 do 19...

U istočnoj Srbiji u samoizolaciji oko 1200 građana, virusom korona zaraženo samo dvoje iz Zaječara

Prema podacima sajta covid19.data.gov.rs na dan 26. mart u Timočkoj krajini su registrovana samo dva slučaja zaraze korona virusom...

Nastava na daljinu za mlađe osnovce od danas na programu RTS2

Nastava na daljinu, zbog epidemije korona virusa, osim na TV kanalu RTS3, internet portalu RTS i platformi RTS Planeta, od danas će...
- Reklama -

Saša Mirković, kandidat za predsednika Srbije, ranije kandidat za direktora RTS-a, pa zatim kandidat za PREMIJERA, danas je započeo svoju kampanju sa Kosova. 

Mnogi se u gradu na Timoku pitaju, zašto Mirković kampanju započinje sa Kosova, a ne iz Zaječara gde je do pre godinu dana bio čovek „sa najvećom funkcijom u gradu“. Grad Zaječar je jedan od retko privilegovanih gradova, pored rodnog Bora, čiji su građani osetili blagodeti njegove vladavine.

I danas da pitate bilo kog građanina Zaječara, sa setom se sećaju 3 godine Mirkovićevog „bahaćenja“ po gradu.

Spomenici njegove vladavine još uvek stoje. Kompletna njegova PRS garnitura još uvek „jaše“ usedlana novim generalom, dok amezija dojučerašnjih saradnika „čoveka sa najvećom funkcijom u gradu“ prevazilazi svaku komediju.

Most (završen sa godinu dana zakašnjenja ali ipak pre roka otvoren), kružni tok(ić), ulice kao za karting stazu, zatvorena televizija i radio, zapuštanje Popove plaže i gotovo svih objekata sagrađenih u vreme Ničića, su ogledala čoveka koji vam se nudi da bude prvi čovek posrnule Srbije.

Desetine „lažnih“ obećanja, desetine „štetnih“ ugovora, stotine „fantoma“ po javnim preduzećima, su oličenje vladavine ovog čoveka koji vam se „nudka“ za predsednika. Da ne zaboravimo revanšizam prema ljudima koji su mu se suprostavili kao i manipulacije preko televizije koja nije njegova.

Posle svađe sa svojim „vođom“ Vučićem, povlači se u ilegalu, i počinje kampanju za svaku moguću funkciju.

Građani ga davno nisu videli da šeta ulicama našeg grada, pa se sa pravom pitaju, zašto kampanju počinje sa Kosova, a ne iz Zaječara ili Bora. Zli jezici govore da ne sme da se vrati u Srbiju, tako da svoje „spinove“ prenosi preko posrednika i par svojih vernih poštovaoca, koji i dalje veruju u Deda Mraza.

Pitanje naše redakcije je sledeće: Da li predsednički kandidat NARODA, Saša Mirković, planira skoro povratak u Srbiju i da li će i kako voditi kampanju?

U saopštenju Saše Mirkovića koje prenosimo u celosti stoji sledeće:

Poštovani građani Srbije,

započinjem danas predsedničku kampanju iz Prištine. Mnogi će se zapitati zašto iz Prištine, a odgovor je zato što svaki predsednički kandidat mora da pokaže da je sposoban da zagovara i ostvaruje saradnju i mir na Balkanu, a ne suprotno. Danas treba da stanemo jedni uz druge i mi Srbi i Makedonci i Crnogorci i Albanci i Hrvati i Bosanci, pa i Slovenci.

U svakoj od naših bivših republika i pokrajina postoje ekonomski problemi. Građani teško žive, a političari pokušavaju zarad ličnih interesa i interesa određenih kriminalnih grupa da na svaki način te građane posvađaju, trudeći se šovinističkom retorikom da ih ubede da je bolje da im oruzje bude napunjeno, a frižideri prazni i deca gladna, nego da žive kao sav normalan svet.

U daljem toku kampanje želim da pokažem da je bolje da vodimo ljubav i da imamo osećaj ljudske pripadnosti pre svega. Nacionalnu svest treba da razvijamo kod dece ali ne u mržnji prema drugim nacijama, bilo sa koje strane ta mržnja da dolazi. Nacionalizam znači voleti svoje i poštovati tuđe, sve ostalo je šovinizam.

Kao budući predsednik baviću se i time da penzioneri mogu da priušte unucima po neki poklon, a ne da izdržavaju unuke od svojih skromnih penzija jer unuci nemaju gde da se zaposle. Takođe želim da vam kažem da kada pitate svakog ekonomistu, reći će vam da tržište manje od 10 miliona stanovnika nije rentabilno i održivo. Zato je tržište bivše Jugoslavije bilo idealno sa 22 miliona stanovnika.

Došao sam na Kosovo i u Prištinu da pokažem da svaki građanin Srbije pa i njen predsednik može i sam da dođe bez vojske.

Osamostalite se u svom mišljenju, poslu, životu ali se ne delite. Ne postoje dobri i loši ljudu već samo pametni i glupi. Vreme je da postanemo svi pametni, a oni koji su za sebe pričali da su pametni, a nas pravili i prave nas glupima treba da odu na smetlište istorije.

Srbija treba da bude pokretač nove vere u ljude i ljubavi u celom regionu.

Vaš Saša Mirković, kandidat naroda za predsednika Srbije 

3 KOMENTARA

  1. Ко ти је саставио аутобиографски писмени задатак Мирковићу ? Инфантилно са сваког аспекта… иди купи себи огледала… интро и екстро…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: