fbpx
Politika

Saša Mirković otkrio “svog” kandidata za NOVOG gradonačelnika Zaječara

Saša Mirković, bivši predsednik Skupštine grada Zaječara i bivši naprednjak, koji je najavio kandidaturu za predsednika Srbije, otkrio je da ima “svog” kandidata za novog gradonačelnika Zaječara.

On je na svom Facebook profilu napisao da je opozicioni lider Boško Ničić ustvari Vučićev čovek, da je aktuelni gradonačelnik Velimir Ognjenović ustvari Boškov čovek a kadar Saše Mirkovića je Dejan Tošić, koga planira da podrži za kandidata za gradonačelnika Zaječara.

sm-objava-fb

Kako je Mirković naveo, Tošić je odličan organizator a ne zavisi ni od Boška Ničića niti od Velimira Ognjenovića.

Dejan Tošić, je aktuelni predsednik Regionalne privredne komore u Zaječaru.

Kontaktirali smo Sašu Mirkovića i on je pristao da za portal Zaječar Online odgovori na pitanja, ali da ih objavimo u integralnoj verziji.

Pitanja koja smo postavili:

1. Da li Vaš kandidat Dejan Tošić može ravnopravno da se na izborima bori protiv naprednjaka Velimira Ognjenovica i Boska Ničića, lidera opozicije?

2. Da li će mu Vaša podrška biti otežavajuća okolnost?

Odgovor prenosimo u celosti:

Dejan Tošić kao i svaki građanin Zajećara ima pravo da se kandiduje. Lepo si započeo pitanje, ali ga nisi dovršio.

Gde u takav mulj između dve barabe, koje su na istoj strani, mislim na Ničića i Ognjenovića, koji su uz to najodgovorniji za ovako lošu situaciju u gradu, koja se meri sa najgorom situacijom u kojoj se Srbija nalazi od 1945 god, stavljaš mene ili bilo kog drugog čoveka u Srbiji.

I pogledajte ko je u tu situaciju doveo Srbiju, a ko Zajecar. Srbiju dvojac Dinkić-Vučić, a Zaječar Ničić-Ognjenović.

Ničićev lider je Dinkić, a Ognjenovićev lider je Vučić. Našle krpe zakrpe. Spaja ih sve, toplana u Zaječaru koju su zajedno sva četvorica negde zagubila.

Predlažem da za sve nas napravite jedan javni poligraf i da tu odgovaramo na pitanja.
Ja pristajem sa svima da budem na poligrafu, jer će jedino moj ostati ceo, ostalima će popucati posle prvog pitanja, jer lažu čim zinu.

Srećom, idu nam izvori za Predsednika Srbije i lokalni izbori u Zaječaru, pa će svi gore pomenuti morati da se sklone iz svojih fotelja, jer ce doći bolji od njih koji neće prihvatati ničije ucene i neće tražiti od investitora 4000 evra mesečnu platu za decu, kao što ovi traže.

Znači, još jednom za kraj, ako vam već daju novac za objektivno informisanje iz budžeta, napravite jedan okrugli sto sa javnim poligrafom, pa me zovite da učestvujem. Ne verujem da će se osim mene bilo ko od ovih što su gore pomenuti, pojaviti.

Ničić i Ognjenović igraju istu igru, oni su stari znanci od toplane i Čeha, zajednički su im sponzori, kao i Vučiću i Dinkiću.

Jedino sam zahvalan Ognjenoviću što me je upozorio da Vučić hoće da me fizički preko svojih crnih kapuljača sredi. Ničiću za to ne mogu da budem zahvalan jer još nije rekao ko je bacio bombu na moju kuću ili ko je to organizovao. Ivica Kojić, njegov i Dinkićev i Vučićev potrčko takođe ćuti.

2 komentara

 • “Predlažem da za sve nas napravite jedan javni poligraf i da tu odgovaramo na pitanja.
  Ja pristajem sa svima da budem na poligrafu, jer će jedino moj ostati ceo, ostalima će popucati posle prvog pitanja, jer lažu čim zinu.
  Znači, još jednom za kraj, ako vam već daju novac za objektivno informisanje iz budžeta, napravite jedan okrugli sto sa javnim poligrafom, pa me zovite da učestvujem. Ne verujem da će se osim mene bilo ko od ovih što su gore pomenuti, pojaviti.”

  Super,gos’n Mirkoviću – podržavam vaš predlog za poligrafsko testiranje. Predlažem da prilikom testiranja odgovorite i na pitanje,DA LI STE URGIRALI KOD SUDIJE OSNOVNOG SUDA U ZAJEČARU SAŠE ŽIVKOVIĆA,DA JASMINU GAČEVIĆ MLADENOVIĆ OSLOBODI OPTUŽBE ZA KRIVIČNO DELO DAVANJA LAŽNOG ISKAZA!

  Pozdrav od Ljiljane Matijašević

 • Jadan grad ZAJECAR koga vode bratala crnopurani i pre i sad i posle TITA TITO! Prevrce se Tito u grobu kad vidi sta se radi u nekad gradu radnika gde su postojale firme>
  PORCELAN, KRISTAL, ARSENIJE, TIMOGRADNJA, IMPAZ, PIVARA, JUZNI KUCAJ, ROBNA KUCA, 22.DECEMBAR, KTK , FABRIKA KABLOVA, RADIO ZAJECAR, TIMOK….
  Sve je rasprodato a ono sto nije prodato se raspalo i raspada dok posla nema nigde ya ovu jadnu decu koju iydrzavaju penzioneri

Dodaj komentar