Ivan Žikić

Poštovani građani Zaječara,

polako završavamo i ovu, nama petu po redu grejnu sezonu, koja je počela 11.oktobra 2017.godine.

Na osnovu informacija koje u ovom trenutku imamo,nekih nižih temperatura ne bi trebalo biti narednih dana, ali bez obzira na to, energetski sistem JKSP „Zaječar“,biće u
pripravnosti, i ako bude potrebe, aktiviraće se.

U grejnoj sezoni 17/18 potrošili smo ukupno 3.220 tona mazuta.

Grejanje je bilo kontinuirano, a manje probleme koji su se javljali rešavali smo brzo, sa prestankom isporuke toplotne energije, uglavnom noću, kako bi korisnici naših usluga bili
maksimalno zaštićeni. Sve hladne talase dočekali smo spremno, tako da smo znali da
grejemo i danonoćno.

U toku letnjih meseci planiran je nastavak radova na rekonstrukciji i modernizaciji vrelovodnog sistema u celini, naravno koliko nam finansijski faktori to budu dozvolili.

Na kraju, apelovaću na sve korisnike naših usluga da redovno izmiruju svoje obaveze ili iskoriste mogućnost reprograma koju im pružamo.

D I R E K T O R
Ivan Žikić

1 KOMENTAR

  1. Prema propisima o trajanju grejne sezone, grejna sezona se završava 15. aprila, ako je spoljna temperatura vazduha u 21 sat tri dana za redom bude veća ili jednaka 12oc, no kotlovska pistrojenja se ne gase. Naime, kada temperatura u 21 sat padne ispod 12oC, grejanje stanova se uključuje, a definitivno grejanje prestaje 3. maja i postrojenja idu u remont. Početak grejne sezone je 15. oktobra.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here