fbpx
Društvo Izdvajamo

Rekonstrukcija Šljivarskog puta ostavljena “na pola” (FOTO)

Rekonstrukcija Šljivarskog puta u Zaječaru započeta je pre tačno mesec dana, kada je asfaltom presvučeno nešto više od polovine puta. Druga faza radova trebalo je da bude završena do kraja jula, međutim neizvesno je da li će i kada oni biti nastavljeni.

U prvoj fazi rekonstrukcije ulica Šljivarski put u Zaječaru presvučena je asfaltom u dužini od 670 metara. Početkom juna gradonačelnik Zaječara Boško Ničić najavio je da će duga faza radova uslediti do kraja jula, kada bi put trebalo da bude urađen u punoj dužini od 1280 metara.

Put danas izgleda ovako…

FOTO: Zaječar online / 5. avgust 2019. godine

Od nadležnih ljudi iz Javnog preduzeća “Putevi Srbije” nismo uspeli da saznamo da li će i kada rekonstrukcija Šljivarskog puta biti nastavljena.

FOTO: Zaječar online

Kako nezvanično saznajemo, za drugu fazu rekonstrukcije tek treba da se napiše projekat, jer prvobitnim planom kompletna rekonstrukcija nije bila predviđena.

Inače pomenutu rekonstrukciju radi Minstarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i JP “Putevi Srbije” i u njegovu obnovu trebalo je biti ugrađeno oko 800 tona asfaltne mase.

 

1 komentar

  • e moji sljivarčani.i vi verujete jednom lopovu i prevarantu ,lažovu bošku ničiću..još jedna prevara i laž..pa glasajte!

Dodaj komentar