Društvo

RC Stari grad darovao novogodišnje paketiće učenicima ŠOSO ,,Jelena Majstorović”

Foto: Zaječar Online

Danas, 30. decembra, novogodišnje paketiće svim učenicima ŠOSO ,,Jelena Majstorović” poklonili su članovi RC Stari grad.

Rotari klub Stari grad se odlikuje brojnim akcijama koje sprovodi u toku godine, a između ostalog i realizacijom akcija koje se tiču pružanja pomoći školama i domovima za decu sa smetnjama u razvoju u Beogradu, prevashodno u periodu praznika. Međutim, svoje akcije su proširili i na škole van teritorije Beograda, pa je tako i škola ŠOSO ,,Jelena Majstorović” uzeta u obzir. RC Stari grad je ove godine sproveo pet akcija, a za sledeću godinu ih planira još mnogo više.

 

Ovom prilikom razgovarali smo sa direktorkom škole, gospođom Badivuk i članovima RC Stari grad, Marijom Nenadić i Branimirom Močevićem.
,,Došli smo jednim jako lepim povodom, u želji da usrećimo koliko možemo ovu divnu dečicu, u poslednji čas pred Novu godinu“, rekla je Marija Nenadić, ceremonijal majstor.
Članovi su se zahvalili svojim sponzorima ali i i Rotari klubu iz Zaječara, koji je pružio podršku prilikom realizacije ove akcije.
Emila Badivuk istakla je da joj je zadovoljstvo sarađivati sa RC Stari grad i da se nada daljoj saradnji. Takođe, u znak zahvalnosti i predstojećih praznika, članovima kluba je uručila poklone koje su izradili učenici škole ŠOSO ,,Jelena Majstorović”.

Dodaj komentar