Društvo

Rajačka narodna škola zdravlja dr Petra Paunovića: Zdravlje se može videti (pred ogledalom!)

FOTO: zajecaronline.com/dr Petar Paunović, učitelj zdravlja

Da li znate šta su mislene imenice? Na primer: mislena imenica je bog, a i zdravlje.

Po svemu su one iste, osim što se razlikuju po jednom: boga ne možete videti, a zdravlje možete. Pogledajte se u ogledalu, ili pođite ulicom i pogledajte ljude oko sebe pa ćete ugledati zdravlje.

Evo kako ono izgleda:

-čista koža i rumen ten,

-sjajna kosa,

-zdravi, beli zubi kada se osmehnete,

-sjaj u očima,

-vedrina i polet na licu,

-dobro raspoloženje i vesela narav,

-snažno i vitko telo,

-uspravan i čvrst hod.

Mi se nalazimo u teškoj zdravstvenoj krizi. Za svaku osobu koja ovo čita, za svakog zdravog čoveka i ženu, najvažnije je kako sačuvati zdravlje. Svakog dana učinite nešto što će biti od koristi za zdravlje. Čuvajte se od KOVIDA 19. Tako ćete dugo i zadovoljno proživeti svoj život.

U Rajcu, 3. novembra 2020. godine
Pripremio: dr Petar Paunović, učitelj zdravlja

2 komentara

  • Škola zdravlja doktora Petra Paunovića je samo korisna i učtiva škola, za razliku od lopovske „Borske škole“ Spaskovskog. Stranka slobode i pravde u Boru (SSP) zbog zagađenja Bora i okolinu pita vladu i Ziđina, a nema je kada treba da pita B. Spaskovskog što je napravio, kako on kaže „Novu topionicu“, a laže, nije već samo peć za topljenje. On je pomenuti projekat unakatio, tj. gušio je i ugušio Borane i Boranke, a ugušio je i pare. Projekat je počeo sa osamdeset miliona evra, a završio ga, gradnjom, krađom i podmićivanjem, više od pola milijarde evra. Ybog ove nelegalne radnje niko ga nije pitao od Dinkića, Tadića do sve moćnog ΛV. Na kraju, ukoliko vlast nije u stanju da pita Sose, neka i ona okrivi kineze, ako sme?

  • Stranka slobode i pravde u Boru (SSP) zbog zagađenja Bora i okolinu pita vladu i Ziđina, a nema je kada treba da pita B. Spaskovskog što je napravio, kako on kaže „Novu topionicu“, a laže, nije već samo peć za topljenje. On je pomenuti projekat unakazio, tj. gušio je i ugušio Borane i Boranke, a ugušio je i pare. Projekat je počeo sa osamdeset miliona evra, a završio ga, gradnjom, krađom i podmićivanjem, više od pola milijarde evra. Zbog ove nelegalne radnje niko ga nije pitao od Dinkića, Tadića do sve moćnog ΛV. Na kraju, ukoliko vlast nije u stanju da pita Sose, neka i ona okrivi kineze, ako sme?

Dodaj komentar