Društvo

RADULOVIĆ: Predstojeći predsednički izbori su referendum protiv Vučića! (VIDEO)

Predsednik pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović i potpredsednica pokreta Miroslava Milenović danas su boravili u Zaječaru.

Radulović je izjavio  da su predstojeći predsednički izbori referendum protiv Vučića i da je ušao u predsedničku trku u želji da poveća izlaznost na izborima i oslabi protivnika.

“ Iako je Vučić prema istraživanjima pao sa 40 na 30% biračkog tela, on bi sa ovim brojem apstinenata pobedio u prvom krugu. Zbog toga smo ušli u trku da to sprečimo. Ove blede kampanje do sada to nisu radile, mislim da je sad daleko dinamičnije.

Cilj je pobeda protiv Vučića, jer jedino pobedom protiv Vučića dolazimo u poziciju da napravimo promenu sistema i uvedemo neki red u Srbiji, da se zna šta se radi, da se ne otimaju penzije, da nema partijskog zapošljavanja, da rade zdravstvene ustanove, da recimo u kulturnim ustanovama ne postavljaju kojekakve partijske kadrove. Dakle treba nam taj bazični red.

Pretpostavka za to je pobeda protiv Vučića i zato sam i ušao u trku.

Ono što je takođe bitno, pošto ovo jeste referendum protiv Vučića, ja sam kazao da ukoliko drugi kandidati budu trčali bolju trku od mene i budu ušli u drugi krug izbora…ja ću ih podržati.

Dakle, ko god uđe u drugi krug, bio to Vuk Jeremić ili Saša Janković bez ikakve rezerve ću ih podržati i raditi na samoj kampanji da animiramo birače za tu pobedu u drugom krugu.

Međutim, ako ja uđem u drugi krug očekujem to isto od njih. Dakle, plan je vrlo jednostavan, treba samo da dođemo do drugog kruga, za to je potrebna velika izlaznost. Nadam se da će i Beli Preletačević da sakupi dovoljno potpisa da se kandiduje, jer on u velikoj meri animira apstinente, ove mlade birače koji inače ne bi izašli na izbore.

Tako da je plan da dignemo izlaznost, dođemo do drugog kruga, a Vučić taj drugi krug psihički neće moći da podnese“, izjavio je Saša Radulović, kandidat za predsednika Srbije.

Nakon posete kancelariji pokreta u tržnom centru Dva Brata, Radulović je ispred štanda na zaječarskom skveru razgovarao i sa građanima.

Dodaj komentar