fbpx
Društvo

Radnici VSI Zaječar traže smenu direktora Miodraga Nikolića

foto: zamedia.rs

Zaposleni u Veterinarsko specijalističkom institutu Zaječar organizovali su štrajk upozorenja sa minimumom procesa rada i zahtevom za hitnu smenu direktora Miodraga Nikolića zbog ugroženosti poslovanja i opstanka VSI Zaječar. Radnici kažu da je protest izazvan trogodišnjim nestručnim, nesavesnim, nezakonitim i bahatim rukovođenjem direktora Miodraga Nikolića.

Oni traže hitnu smenu direktora koji donošenjem Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji poslova ugrožava primenu međunarodnih standarda koje VSI Zaječar uspešno održava i sprovodi unazad 10 godina. Primena navedenog Pravilnika dovela bi do milionskih gubitaka i ugrozila bi dalji opstanak i postojanje instituta, kažu zaposleni u ovom institutu.

Zaposleni zahtevaju hitan sastanak sa predstavnicima Uprave za veterinu Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, a dok se to ne desi obavljaće se minimum procesa rada u skladu sa Zakonom.

Izvor: zamedia.rs

1 komentar

  • A bre druze Miodrag, jel je dotle doslo? Ne brini, sutra kad te rese slat ce ti cerka koja cisti wc-e po austriji pare za cigarete. Zdravo prijatno

Dodaj komentar