fbpx
Društvo

Računarska oprema za Gradsku upravu Zaječar (VIDEO)

„UniCredit Bank“ donirala je danas Gradskoj upravi Zaječar računarsku opremu.

Prema rečima Suzane Stamenković, pomoćnice gradonačelnika, Gradska uprava nastoji da, u skladu sa skromnim mogućnostima, ali i uz podršku donatora i zahvaljujući projektima koje grad realizuje, bude što brža, bolja i efikasnija.

A tome će svakako doprineti i donacija u računarskoj opremi koja je danas pristigla u Gradsku upravu.

racunari-gradska-uprava

„Reč je o deset računara i isto toliko monitora. Iako je oprema korišćena ona će itekako značiti jer ćemo moći da zamenimo dotrajalu kompjutersku opremu u pojedinim službama Gradske uprave. U ime grada Zaječara zahvalila bih se UniCredit banci na ovoj donaciji“, istakla je Stamenković.

Takođe, Gradska uprava je nedavno u okviru projekta „Elektronska uprava po meri građana“, nabavila novu, savremenu opremu koja će doprineti modernijem poslovanju.

„Nabavljeno je više računara, monitora, fotokopir aparata, štampača, digitalnih fotoaparata, projektora, dva servera i web server i što je najvažnije pristupne licence za servere. Sve to činimo kako bismo modernizovali rad Gradske uprave i nastojaćemo da i ubuduće razvijamo partnerski odnos sa građanima kako bi nivo usluga podigli na viši nivo“, potseća Stamenković.

 

 

Dodaj komentar