Politika

PUPS Zaječar: NA IZBORE IZLAZIMO SAMOSTALNO, NAPREDNJAKE ŠALJEMO U PENZIJU (VIDEO)

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Partija ujedinjenih penzionera Zaječar obavestila je danas sve svoje članove, simpatizere, birače, a posebno penzionere da će na lokalnim izborima u Zaječaru koji su zakazani za 23. april izaći samostalno.

Naime, kako nam je rekao Isidor Marković, potpredsednik GrO PUPS Zaječar, Partija ujedinjenih penzionera uvek je na izbore izlazila u koalicijama sa drugim strankama, međutim ovoga puta to neće biti slučaj.

„Na predstojećim izborima Partija ujedinjenih penzionera izlazi sama. Bilo je priprema da izađemo u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom. Međutim, Srpska napredna stranka je konstatovala da im Partija ujedinjenih penzionera na ovim izborima nije potrebna i to na jedan način koji nije bio korektan“, ističe Marković.

Marković dodaje da je tako možda i bolje.

„To je prilika da grad koji ima 18 hiljada penzionera, puno simpatizera, mnogo birača i simpatizera, bude u situaciji da se opredeli za ovu partija koja pre svega brine o penzionerima, socijalno ugroženima, nezaposlenima. Imamo kapacitete, imamo mogućnosti, snage, a i iskustva da možemo da budemo stranka koja ovom posrnulom gradu može biti od pomoći. Mi nismo članovi stranke koji su opterećeni funkcijama, vlašću, mi smo opterećeni samo željom da pomognemo kao iskusni ljudi da ovaj grad izađe iz krize“, kaže Marković.

Na kraju, Marković je pozvao sve simpatizere, članove i penzionere da pruže podršku Partiji ujedinjenih penzionera i omoguće da njihova partija bude parlamentarna stranka u lokalnoj skupštini.

Pogledajte izjavu Isidora Markovića, potpredsednika GrO PUPS Zaječar:

2 komentara

  • Hvala, ali molim Vas da više ne pomažete.
    Dovoljno ste pomogli penzionerima smanjenjem penzija. Ne treba više.

  • Idite bre da cuvate unucice i da sedite na centru kao svi normalni penzioneri a nemojte vise da nam objasnjavate kako mi da zivimo jer sa vasim „finansijskim“ strucnjacima kao sto su Isidor Markovic budzet maher i dosli smo do prosijackog stapa….Pa malo vam bilo da u svom radnom veku drpate pa nastaviste i u penzionerskim danima…Ostavite vi politiku mladim ljudima vi ste vase zavrsili….
    DOVIDJENJA!!!

Dodaj komentar