Društvo

Promenljivo oblačno i prijatno vreme: Kiša poslepodne

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Promenljivo oblačno i svežije sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 17 do 20, a najviša od 26 do 30 stepeni.

Tokom dana temperatura će se kretati u rasponu od 20 do 27 stepeni, duvaće slab, pretežno istočni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Dan će obeležiti oblačno vreme, uz mogućnost padavina u poslepodnevnim časovima.

Jutarnje časove u Zaječaru obeležiće delimično oblačno i prijatno vreme, s temperaturom oko 20 stepeni. Tokom dana doći će do potpunog naoblačenja, uz mogućnost padavina u poslepodnevnim časovima. Najviša dnevna temperatura iznosiće 27 stepeni, a duvaće slab, pretežno istočni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Tokom noći će se razvedriti.

Narednog dana u utorak očekuje se sunčano vreme, uz povremenu pojavu oblaka. Najviša dnevna temperatura iznosiće 31 stepen. Duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za: 29.07.2019.godine

Povoljniji termički uslovi pogodovaće većini hronično obolelih i osetljivih osoba. Izvestan oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu glavobolje i promenljivog raspoloženja. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Dodaj komentar