fbpx
Servisne informacije

Proleće u decembru

U Srbiji danas promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima.

Nedeljno sunce rasteraće jutarnju maglu i nisku oblačnost, pa će tokom dana biti prijatno decembarsko vreme. Tek ponegde blagi minus ujutru. Tokom dana toplo i uglavnom sunčano vreme. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura od -1 do 5, a najviša od 10  na jugu zemlje,  do 17 stepeni na zapadu.

U Zaječaru danas promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Jutarnja temperatura 1 stepen, najviša dnevna 13 stepeni.

U Zaječaru narednih dana sunčano i toplije vreme.

U ponedeljak ujutru po kotlinama i duž rečnih tokova magla ili niska oblačnost. Tokom dana pretežno sunčano i toplo, u većini mesta sa najvišom dnevnom temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti za ovaj period godine. Najniža temperatura od -1 do 6, a najviša od 9 do 17 stepeni.

U utorak i sredu slično vreme. Pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 8, a najviša od 13 do 18 stepeni.

Od 19. do 23. decembra zadržaće se uglavnom suvo sa sunčanim intervalima i toplo vreme u odnosu na period godine. U nedelju i početkom sedmice naoblačenje sa kišom i padom temperature.

Dodaj komentar