Društvo

Prijem za članove Omladinskog planinarsko smučarskog društva „Dragan Radosavljević“ iz Zaječara

Atlas Servis - 24h pomoć na putu

Danas je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić u salonu Gradske uprave priredio prijem za članove Omladinskog planinarsko smučarskog društva „Dragan Radosavljević“ iz Zaječara.

Živorad Branković član Upravnog odbora Omladinskog planinarsko smučarskog društva „Dragan Radosavljević“ u sredu, 21. juna sa planinarima ide u pohod na najveći vrh Evrope -Elbrus.

Žika Branković biće prvi Zaječarac koji je ikada izveo uspon na ovu planinu!

U protekle dve godine on je izveo uspon na više od 20 vrhova viših od 2000 metara, i njegovo životno iskustvo je sjajna motivaciona priča za sve: pre oko 3 godine uspeo je da se izbori sa rakom, i od tada hrabro obilazi vrhove širom Evrope.

Brankoviću je gradonačelnik Boško Ničić poželeo puno sreće u planinarskoj akciji i ovom prilikom mu uručio zastavu Grada Zaječara, da se vijori na vrhu Evrope.

Gradonačelnik Boško Ničić je pružio puno podršku planinarima i istakao da je u planu da se obezbedi jedan Dom planinara, koji će omogućiti bolji rad i funkcionisanje svih planinarskih udruženja u Zaječaru.

Na sastanku se govorilo i o uređenju zapadne i istočne tvrđave, platoa.

Bolja saradnja Grada Zaječara i planinarskih udruženja je nešto na čemu će se sigurno poraditi u narednom periodu, zaključeno je nakon sastanka.

 

Dodaj komentar