fbpx
Društvo

PRIJAVITE SE: RARIS organizuje takmičenje za izbor najboljih potencijalnih START UP timova!

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS objavljuje Javni poziv za prijavljivanje zainteresovanih timova za DIY ACCEL Voucher Scheme.

RARIS kao partner na projektu ”Piloting of Danube and Ionian Youth Entrepreneurship Acceleration” – DIY-ACCEL, u saradnji sa partnerima Business Support Centre for Small and Medium Enterprises-Ruse iz Bugarske i Institute for Research & Technology – Thessaly (I.RE.TE.TH.)/ Centre for Research & Technology Hellas (CE.R.T.H.) iz Grčke realizuje aktivnosti usmerene ka unapređenju preduzetništva mladih i prikazivanju puteva ka uspešnom finansiranju projekata za mlade.

DIY ACCEL Voucher Scheme je prilika da se mladi od 18-24 godine starosti zainteresovani za preduzetništvo, napredovanje i učenje zajedno sa svojim timovima prijave i učestvuju na takmičenju za izbor najboljih potencijalnih Start Up timova. Javni poziv će biti otvoren od 1. do 30. avgusta 2018. godine.

Najbolje ideje i timove izabraće tim evaluatora po unapred definisanim kriterijumima, a 5 najboljih će biti i finansijski podržano. Predstavnici 3 najbolje ocenjena tima imaće priliku da svoje poslovne ideje prezentuju na Demo skupu u Volosu u Grčkoj decembra 2018. godine.

Više informacija o Javnom pozivu, proceduri prijavljivanja i pratećoj dokumentaciji možete pronaći na sajtu RARIS-a http://skr.rs/JQz i facebook strani https://www.facebook.com/raris.org

Projekat se realizuje sredstvima  Danube Strategic Project Fund, a delom je finansiran od EU i grada Beča.

Dodaj komentar