fbpx
Društvo

Prezentacija „Zaposleni po meri Vašeg biznisa“ 11. aprila u Zaječaru

Putem prezentacije pod nazivom „Zaposleni po meri Vašeg biznisa“ zainteresovani privredni subjekti moćiće da saznaju korisne stvari u vezi sa podnošenjem prijava za organizovanje obuka na radnom mestu. Prezentacija se realizuje u okviru programa “Znanjem do posla”, koji se sprovodi na nacionalnom nivou u partnerstvu sa Ministarstvima Vlade Republike Srbije, a 11. aprila biće realizovana i u Zaječaru.

Prezentacija pod nazivom “Zaposleni po meri Vašeg biznisa” biće održana u četvrtak, 11. aprila u sali Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije u Zaječaru. Prezentacija se realizuje u okviru programa “Znanjem do posla”, koji se sprovodi na nacionalnom nivou u partnerstvu sa Ministarstvima Vlade Republike Srbije (Ministrastvo za prosvetu, nauku i tehnološki razvoj, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Ministarstvo za omladinu i sport; Sekretarijata za javne politike, Nacionalne službe za zapošljavanje i Privredne komore Srbije).

Na lokalnom nivou, programa “Znanjem do posla” sarađuje sa pet partnerskih organizacija u pilot opštinama – Kragujevac, Kruševac, Knjaževac, Pirot i Novi Pazar.

Poziv poslodavcima “Zaposleni po meri Vašeg biznisa” namenjen je privrednim subjektima za podnošenje prijava za organizovanje obuka na radnom mestu.

Svrha poziva, za program obuka i podrške za mlade koji traže zaposlenje je:

Da pruži tehničku i finansijsku pomoć poslodavcima iz Šumadijskog, Raškog, Rasinskog, Zaječarskog i Pirotskog upravnog okruga koji nude mogućnosti za obuke mladih koji traže zaposlenje, sa posebnim osvrtom na teže zapošljive grupe mladih;

• Da olakša proces zapošljavanja, kvalifikaciju i izbor novih zaposlenih

Početak prezentacije zakazan je za 12 časova.

Dodaj komentar