fbpx

„ŽIVI ZID – NARODNA JAKA SRBIJA“ u Zaječaru prikupljali potpise protiv javnih izvršitelja: Niko se NE SME bogatiti na račun građana Srbije!

Preporuka:

Osim maski i rukavica prilikom ulaska u pijačnu halu obavezan i prolazak kroz dezinfekcionu barijeru

JKP Higijena apeluje na sve građane  i zakupce na robnoj i zelenoj pijaci da obavezno koriste zaštitne maske i...

Zasedao Štab za vanredne situacije: Nove naredbe i mere, pravo na besplatan obrok za vreme vanrednog stanja…

U vеlikoj sali Skupštinе grada danas je održana 6.sednica Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, kojom je predsedavala Marina...

Vučić: U Srbiji se još neće zatvarati gradovi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras na konferenciji za medije da se još neće zatvarati gradovi u Srbiji...
- Reklama -

„Javnim izvršiteljima su političari dali ogromnu moć, omogućeno im je da pljačkaju narod i ostvare neviđenu zloupotrebu svoje moći u cilju ličnog bogaćenja. Narodna jaka Srbija – ŽIVI ZID predstavlja pokret koji pruža otpor takvom režimu i pokreće narod protiv neustavnih izvršitelja“, istakao je juče u Zaječaru poverenik pomenutog pokreta u Nišu Stanimir Stanković.

Na zaječarskom skveru pomenuti pokret održao je akciju prikupljanja potpisa za ukidanje JAVNIH IZVRŠITELJA, NOTARA, kao i za smanjenje ovlašćenja KOMUNALNE POLICIJE, a Stanković kao regionalni koordinator i član predsedništva stranke pozvao je ljude da im se, ukoliko dele njihovo mišljenje, slobodno pridruže u borbi za boljji život građana Srbije, bez haračluka i nameta koje izmišljaju pojedini državnici kako bi se bogatili.

„Mi se kao pokret zalažemo da se u Srbiji donese zakon o krivičnoj odgovornosti političara i osnuje Specijalna policija za istraživanje kriminalnih radnji.

Danas smo sakupili jedan impozantan broj potpisa i moram da iskažem ogromnu zahvalnost svima koji su izdvojili par minuta vremena i pomogli nam u borbi za zajednički boljji život svih nas.

Jedino za šta se istinski zalažemo je poštovanje ljudskih prava.

Svoju borbu smo prvenstveno fokusirali na privatne izvršitelje, jer su oni u ovom društvu takozvana „rak rana“. Kod njih nema zaštićenih slova, nemaju obzira prema invalidima,  socijalnim slučajevima, oni plene imovinu i mi smo to nazvali haračlukom.

Izvršitelji su izmišljeni samo zarad ličnog bogaćenja, a očiti primer za to je što je jedan javni izvršitelj u gradu Nišu za dve godine zaradio impozantna 2.500.000 EVRA. On je najplaćeniji čovek u ovoj državi“, istakao je Stanković.

On je napomenuo da se „Narodna jaka Srbija“ zalaže za uvođenje novog zakona, to je ZAKON O IMOVINSKOM CENZUSU gde bi penzije i plate bile zaštićene u visinu jedne potrošačke korpe, i taj deo ne bi mogao biti predmet izvršenja.

„Pokretu „Živi zid“ ljudi masovno dolaze sa žalbama. Lider Narodne jake Srbije Igor Jakšić  zalaže se za to da se imovina građana zaštiti u tom smislu da niko od njih silom ništa ne može da otima.

Mi radimo na nivou cele Srbije i svako ko ima problem sa privatnim izvršiteljima može da nam se javi.

Kao pokret zalažemo se za prava građana koja se izuzetno krše u ovoj zemlji.

Mi smo jedinstveni pokret u Srbiji jer se zalažemo i za UKIDANJE BUDŽETSKOG FINANSIRANJA STRANAKA, kao i za SKIDANJE IMUNITETA POLITIČARA.

jer oni ne mogu najpre biti izabrani od strane naroda, a posle zaštićeni od njegovog suda za zloupotrebe koje su učinili tokom svog mandata“, izričit je Stanković.

Prema rečima Stankovića „Narodna jaka Srbija“ zalaže se i za uvođenje zakona kojjim bi se krivično gonili političari koji protivustavno rade, a zahtev je da se too učini SA ZAPREĆENOM SUDSKOM KAZNOM.

Akciju za ukidanje  privatnih izvršitelja, Narodna Jaka Srbija realizuje širom zemlje i do sada su potpisi prikupljeni u 15ak gradova i opština.

Evo i programskih ciljeva pokreta „Živi zid – Narodna jaka Srbija“:

1 KOMENTAR

  1. У име живи зид НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА желимо да вам одамо захвалност и све честитке на вашој професионалности и новинарској етици, јер сте овим чином показали сву вашу професионалност и независност у извешставању и дешавањима у Србији за разлику од режимских новинара и новинских и медијских кућа.Захваљујемо се што сте нас пропратили од самог почетка акције сакупљања потписа против приватних извршитеља.
    С поштовањем живи зид НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: