fbpx

Predstavnici MZ „Kraljevica“ uručili donaciju ŠOSO „Jelena Majstorović“

Preporuka:

Otvorene Kovid-19 ambulante u svim domovima zdravlja: Pregled bez zakazivanja telefonom

U svim domovima zdravlja danas su otvorene ambulante u kojima će građani sa simptomima koronavirusa biti pregledani. Ambulante će...

Malčiranje – mera u proizvodnji zdravstveno bezbednog povrća

Radi smanjenja upotrebe herbicida i ekonomičnije rane proizvodnje povrća poslednjih godina intenzivirano je malčovanje povrća. Malčovanje je stara agrotehnička...

Stefanović: Ne uvodi se 24-časovni policijski čas, to je lažna vest

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da nije tačna informacija koja kruži društvenim mrežama da se sutra uvodi karantin od...
- Reklama -

Pomoć u vidu sredstava za ličnu higijenu Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru uručili su danas predstavnici 2. Mesne zajednice „Kraljevica“ iz Zaječara.

Prema rečima predsednika pomenute Mesne zajednice Milorada Stanojevića sredstva su prikupljali namenski, na osnovu potreba pomenute škole.

“ Od ŠOSO „Jelena Majstorović“ zatražili smo spisak najneophodnijih stvari kako bismo im olakšali svakodnevni rad.

Obratili smo se nekolicini privrednika koji su nam izašli u susret i obezbedili smo sredstva za ličnu higijenu koja smo školi danas i uručili.

Akcija je i dalje otvorena za sve ljude koji mogu i žele da pomognu. Jer na području Zaječara, na žalost, ima dosta socijalno ugrožene dece kojima naše malo mnogo znači“, rekao je Stanojević.

Prema njegovim rečima, deci iz škole „Jelena Majstorović“ nedostaje dosta toga: od jakni, odeće i obuće za zimu i školskog pribora, do toplih prekrivača.

Iz 2. Mesne zajednice poručuju da akcija prikupljanja pomoći i dalje traje i da svi humani ljudi svoju donaciju mogu ostaviti u prostorijama mesne zajednice u zaječarskom naselju „Avnoj“ svakog utorka od 10 do 11 časova.

Ili se mogu javiti i putem telefona 069/381-72-98.

Firme koje su pomogle današnju akciju su: „14.septembar“ doo Zaječar, Titan Ami, Z taxi, Srbija Tis, Džez kafe i Impuls komerc.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: