fbpx
Društvo Izdvajamo

Predstavnici MZ „Kraljevica“ uručili donaciju ŠOSO „Jelena Majstorović“

Pomoć u vidu sredstava za ličnu higijenu Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru uručili su danas predstavnici 2. Mesne zajednice „Kraljevica“ iz Zaječara.

Prema rečima predsednika pomenute Mesne zajednice Milorada Stanojevića sredstva su prikupljali namenski, na osnovu potreba pomenute škole.

“ Od ŠOSO „Jelena Majstorović“ zatražili smo spisak najneophodnijih stvari kako bismo im olakšali svakodnevni rad.

Obratili smo se nekolicini privrednika koji su nam izašli u susret i obezbedili smo sredstva za ličnu higijenu koja smo školi danas i uručili.

Akcija je i dalje otvorena za sve ljude koji mogu i žele da pomognu. Jer na području Zaječara, na žalost, ima dosta socijalno ugrožene dece kojima naše malo mnogo znači“, rekao je Stanojević.

Prema njegovim rečima, deci iz škole „Jelena Majstorović“ nedostaje dosta toga: od jakni, odeće i obuće za zimu i školskog pribora, do toplih prekrivača.

Iz 2. Mesne zajednice poručuju da akcija prikupljanja pomoći i dalje traje i da svi humani ljudi svoju donaciju mogu ostaviti u prostorijama mesne zajednice u zaječarskom naselju „Avnoj“ svakog utorka od 10 do 11 časova.

Ili se mogu javiti i putem telefona 069/381-72-98.

Firme koje su pomogle današnju akciju su: „14.septembar“ doo Zaječar, Titan Ami, Z taxi, Srbija Tis, Džez kafe i Impuls komerc.

Dodaj komentar