fbpx

Predstavnice Zaječara na Izboru za Miss Srbije: Dovešćemo takmičenje na Felix Romulijanu

Preporuka:

Treći IPARD javni poziv za podsticaje za preradu hrane

Otvoren je treći javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje IPARD podsticaja za investicije u fizičku imovinu koje se...

Specijalna bolnica „Gamzigrad“ obeležava krsnu slavu

Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gamzigrad“ obeležava 41. rođendan i krsnu slavu. Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gamzigrad“ u Gamzigradskoj banji  proslaviće...

Zaječarac Damjan Dimitrijević najbolji i na Matematičkoj internet olimpijadi

Za najbolji rezultat na finalu Matematičke internet olimpijade dodeljena je specijalna prva nagrada. Arhimedesovu školu matematike na Tari u...
- Reklama -

Zaječarke Kristina Radivojević i Teodora Mitić učestvovale su u nizu polufinalnih takmičenja izbora za miss Srbije. Ukoliko jedna od njih pobedi u nekom od preostalih polufinalnih krugova, velike su šanse da 2020. godine ovo prestižno takmičenje dođe i u Zaječar.

U utorak, 9. jula u Vrnjačkoj banji u nizu polufinalnih takmičenja ovogodišnjeg zvaničnog izbora za Miss Srbije zaječarka Teodora Mitić ponela je titulu Miss šarma.

Teodora Mitić, Miss šarma

Pored nje za titulu najlepše Srpkinje u narednim polufinalnim takmičenjima boriće se još jedna devojka iz Zaječara, Kristina Radivojević.

Kristina Radivojević

Prednost pobednice u nekom od polufinalnih takmičenja, osim stipendije za celokupne četvorogodišnje studije i direktnog plasmana u finale ovog prestižnog takmičenja, je i ta da sledeće godine bude domaćica polufinala i tako dovede izbor za Miss Srbije u svoj grad.

Želja Teodore i Kristine je upravo da pobedom jedne od njih na nekom od predstojećih takmičenja dovedu karavan lepotica u Zaječar.

”Konkurencija u takmičenju za najlepšu Srpkinju u jedinom zvaničnom izboru za miss kod nas, a to je u ovom koje organizuje MISS YU kompanija sa Vesnom da Vinčom na čelu, je uvek veoma velika. Kriterijumi za učesnice su visoki i potrebno je puno rada i odricanja da bi se došlo do uspeha, ali ja verujem da smo i Kristina i ja dovoljno sazrele kroz prošlogodišnja takmičenja i da smo dovoljno naučile, tako da je vreme da pokažemo da Zaječar i Istočna Srbija zavređuju predstavnice u finalu. Već zamišljam kako bi izgledalo sledeće godine takmičenje na Felix Romuliani. Bio bi to spektakl za pamćenje. – kaže Teodora.

Kristina Radivojević

”Za mene je obrazovanje trenutno na prvom mestu. Obzirom da sam upisala studije farmacije u inostranstvu, dosta energije posvećujem tome, međutim, lepote se ne treba stideti, naprotiv, treba je promovisati i pokazivati. I Teodora i ja napredujemo i učimo kroz svako novo iskustvo takmičenja za Miss Srbije, deo smo tima kompanije MISS YU i učestvovaćemo na svakom takmičenju gde nas pozovu iz kompanije, koliko nam to obaveze oko nastavka školovanja budu dozvoljavale.” – ističe Kristina.

Inače, Teodora i Kristina su najbolje drugarice i uvek na takmičenja putuju zajedno.

Do sada su imale brojne ponude domaćih i inostranih kompanija i agencija za nastavak karijere, ali su one ostale verne kompaniji MISS YU i želji da ponesu lentu najlepše i dovedu izbor za miss u Zaječar.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Noć knjige u Zaječaru

"Noć knjige" je jedna od omiljenih manifestacija svih koji vole knjigu i čitanje. U knjižari "Kaligraf" u Zaječaru  biće održana narednog petka, 13. decembra. U...

Borski Zoološki vrt u nedelju obeležava 8 godina rada

Zoološki vrt u Boru u nedelju, 8. decembra, obeležava 8 godina postojanja i rada. Tom prilikom će za sve posetioce ulaz biti besplatan. Borski zološki...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: