fbpx
Izdvajamo Zabava

Predstavnice Zaječara na Izboru za Miss Srbije: Dovešćemo takmičenje na Felix Romulijanu

Zaječarke Kristina Radivojević i Teodora Mitić učestvovale su u nizu polufinalnih takmičenja izbora za miss Srbije. Ukoliko jedna od njih pobedi u nekom od preostalih polufinalnih krugova, velike su šanse da 2020. godine ovo prestižno takmičenje dođe i u Zaječar.

U utorak, 9. jula u Vrnjačkoj banji u nizu polufinalnih takmičenja ovogodišnjeg zvaničnog izbora za Miss Srbije zaječarka Teodora Mitić ponela je titulu Miss šarma.

Teodora Mitić, Miss šarma

Pored nje za titulu najlepše Srpkinje u narednim polufinalnim takmičenjima boriće se još jedna devojka iz Zaječara, Kristina Radivojević.

Kristina Radivojević

Prednost pobednice u nekom od polufinalnih takmičenja, osim stipendije za celokupne četvorogodišnje studije i direktnog plasmana u finale ovog prestižnog takmičenja, je i ta da sledeće godine bude domaćica polufinala i tako dovede izbor za Miss Srbije u svoj grad.

Želja Teodore i Kristine je upravo da pobedom jedne od njih na nekom od predstojećih takmičenja dovedu karavan lepotica u Zaječar.

”Konkurencija u takmičenju za najlepšu Srpkinju u jedinom zvaničnom izboru za miss kod nas, a to je u ovom koje organizuje MISS YU kompanija sa Vesnom da Vinčom na čelu, je uvek veoma velika. Kriterijumi za učesnice su visoki i potrebno je puno rada i odricanja da bi se došlo do uspeha, ali ja verujem da smo i Kristina i ja dovoljno sazrele kroz prošlogodišnja takmičenja i da smo dovoljno naučile, tako da je vreme da pokažemo da Zaječar i Istočna Srbija zavređuju predstavnice u finalu. Već zamišljam kako bi izgledalo sledeće godine takmičenje na Felix Romuliani. Bio bi to spektakl za pamćenje. – kaže Teodora.

Kristina Radivojević

”Za mene je obrazovanje trenutno na prvom mestu. Obzirom da sam upisala studije farmacije u inostranstvu, dosta energije posvećujem tome, međutim, lepote se ne treba stideti, naprotiv, treba je promovisati i pokazivati. I Teodora i ja napredujemo i učimo kroz svako novo iskustvo takmičenja za Miss Srbije, deo smo tima kompanije MISS YU i učestvovaćemo na svakom takmičenju gde nas pozovu iz kompanije, koliko nam to obaveze oko nastavka školovanja budu dozvoljavale.” – ističe Kristina.

Inače, Teodora i Kristina su najbolje drugarice i uvek na takmičenja putuju zajedno.

Do sada su imale brojne ponude domaćih i inostranih kompanija i agencija za nastavak karijere, ali su one ostale verne kompaniji MISS YU i želji da ponesu lentu najlepše i dovedu izbor za miss u Zaječar.

Dodaj komentar