fbpx
Društvo

Predstava “SEX BOMB” sinoć oduševila i nasmejala zaječarsku publiku

Marija Veljković je glumačkim umećem u četvrtak, 10. maja oduševila svoje Zaječarce, a odlični su bili i ostali glumci u predstavi : Đorđe David, Nikola Ivačkov I Kristina Radenković. Publika ih je 5 puta vraćala na bis a toplim aplauzom pozdravljala ih je i više puta tokom predstave.

Mnogi se sećaju da je jedna od najpopularnijih predstava 2000. godine bila upravo „Sex bomb“, rađena po motivima brodvejskog mjuzikla „Volim svoju ženu“. Ovo je rimejk, u novom ruhu i sa novim glumcima.

U ovom komadu dvojica prijatelja pokušavaju da nagovore svoje supruge na promenu partnera.

Čitav taj proces ubeđivanja je jako dug i „mučan“ za glavne junake, ali jedan vrlo interesantan komični zaplet  nastaje u onom trenutku kada njihove supruge preuzmu konce u svoje ruke, pristanu na ono što se traži od njih, ali igraju po svojim pravilima. Niz komičnih replika stvara osećaj vodvilja koji je razgalio publiku. 

foto: Saša Stamenković

Nakon osamnaest godina od prvog izvođenja, Rade Vukotić je uradio adaptaciju teksta i režirao rimejk ove predstave u kojoj su Zaječarci sinoć uživali, a voditeljke popularnog kviza “TV Slagalica” zajedno se zabavljale na „daskama koje život znače“.

 

Dodaj komentar