Društvo Politika

Predsednik Udruženja „Montoja i pravednici“ podneo prijavu zbog ugrožavanja lične bezbednosti

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Dragan Stamenković Montoja, predsednik udruženja građana „Montoja i pravednici“ podneo je Policijskoj upravi u Zaječaru prijavu protiv člana Gradskog veća Vujadina Miloševića i predsednika Saveta mesne zajednice Veliki izvor Nelija Nikolića zbog, kako je naveo, telefonskih i pretnji na društvenim mrežama i ugrožavanja lične bezbednosti.

Kako stoji u zapisniku, u petak, 18. januara na građanskom protestu Stamenković je iskazao nezadovoljstvo prema vlasti i ispred zaječarskog pozorišta direktno se prozvao Vujadina Miloševića gradskog većnika zaduženog za kulturu i informisanje rečima „Vujadine prodana dušo, prodao si opoziciju“, zbog čega ga je Milošević lično nazvao telefonom, da se raspita ko je izgovarao njegovo ime na protestu i po čijem nalogu.

 

Nakon pomenutog razgovora Stamenković ističe da se oseća ugroženo, naročito pošto je na društvenim mrežama objavio post na svom FB profilu posvećen Neliju Nikoliću i od strane istog dobio poruke preteće sadržine.

 

Po ovoj prijavi u skladu sa zakonom izjasniće se i Javni tužioc koji će proceniti da li ima elemenata za krivično gonjenje ili će onima na koje se prijava odnosi izreći samo meru opomene.

1 komentar

  • nadamo se da je dovoljno za krivično gonjenje.bahatost na delu!!!ali nije im prvi put .to je ruglo grada!!

Dodaj komentar